Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

2012.02.29. 21:00 Mr. Soze

A telefon talán az...

Egy négyfős társaság úgy döntött, hogy kirándulni megy a Pilisbe. Egy okostelefonnal tájékozódtak, de hamar eltévedtek, lenyomtak tíz kilométert úgy, hogy nem tudták hol vannak, majd mikor végképp kétségbeestek, segítséget hívtak. Egy esztergomi rendőr találta meg a pórul járt brigádot. A csapat női tagja farmerben és magassarkú cipőben vágott neki a kalandnak. Sajnos azt nem tudni, hogy milyen állatfajhoz tartozott.

Szólj hozzá!

Címkék: rendőrség kirándulás okostelefon magassarkú butácska


2012.02.29. 19:11 Szepedoktor

Az év feneke

Hát persze, hogy van olyan verseny ahol a legszebb és legformásabb női hátsót választják ki a szakavatott bírák. A 22 éves kolumbiai modellt, Karen del Castillót választották a legszebb fenék tulajdonosának a chilei Miss Reef szépségversenyen. Borzalmasan sok munkával érte el az eredményét. Hova ment a pacsi a győzelem után?

Szólj hozzá!

Címkék: szépségverseny kolumbia szexi fenék


2012.02.29. 17:01 Szepedoktor

Zlatan mondja fekszik

Zlatan "hentesésmészáros" Ibrahimovic egy hírhedt focista. Kicsit erőszakos. Kicsit hirtelen. Kicsit meggondolatlan. Ha Zlatan jön, az ellenfél fekszik, még akkor is ha történetesen a válogatottbeli csapattársa az illető. Így volt ez a svéd válogatott egyik edzésén szerdán, a Horvátország elleni barátságos meccs előtt. Az egymás közötti játékot egy kicsit komolyabban vette a kelleténél Zlatan, aki rálökte Anders Svenssont Daniel Majstorovicra egy párharc közben. A Celtic védője keresztszalag-szakadást szenvedett, és ki kell hagynia a szezon hátralévő részét, de lehet, hogy a nyári Eb-t is. Sakk és matt.

Szólj hozzá!

Címkék: foci halál sérülés svéd válogatott zlatan puffneki


2012.02.29. 15:21 Mr. Soze

Kapás lesz

Dübörög a választási kampány Oroszországban. Mind az öt jelöltnél nagy hangsúlyt kaptak a gazdasági intézkedések, egyetértenek abban, hogy melyek a legsürgetőbb feladatok, és 2018-ra fejlett és gazdag országot ígérnek. A legszínesebb és legrészletesebb programot Vlagyimir Zsirinovszkij (Liberális Demokrata Párt) mutatta be: gazdasági erősödés, a nép jólétének emelkedése, a minimálbérek növelése a főbb pontok. És a horgászat ingyenessé tétele. Hát na, ki kell fogni minden réteget.

Szólj hozzá!

Címkék: kampány politika gazdaság oroszország elnökválasztás horgászat zsirinovszkij


2012.02.29. 13:17 Szepedoktor

A génjeinkben van

Az egyik amerikai hírtelevízió, a CNN, a magyar vízilabdáról forgatott egy riportfilmet a minap. Úgy kezdődik, hogy a magyarok génjeiben kódolva ott van a sportág minden tudása. Jó meglátás. Jöhetnek forgatni majd egy tucat más dologról is, mert ami sikeres, ötletes vagy egyedi ahhoz egy magyarnak biztosan van köze. Gyűjtsük össze ezeket és elküldöm a CNN-nek a listát.

Szólj hozzá!

Címkék: sport amerika vízilabda magyarország siker tudomány fény csillogás


2012.02.29. 10:57 SzöcsKe

Magyarfogyás

Több, mint 60 ezerrel kevesebb a szlovákiai magyarok létszáma a tíz évvel ezelőtti adatokhoz képest. A tavalyi népszámlálás végső adataiból az is kiderült, hogy kevesebben vallották magukat magyar anyanyelvűnek. Ezek bizony szomorú tények. Reméljük természetes csökkenésről van szó és nem pedig egy megfélemlítő politika mesterséges eredményéről.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: politika magyar szlovákia anyanyelv népesség népszámlálás


2012.02.29. 08:59 Szepedoktor

Hányás

Gáspár Győző, foglalkozását tekintve celeb, a közelmúltban az alábbi nyilatkozatot tette maga és kedves családja nevében: "A bulvár maga a hányás." Bárcsak nekem is telne zebrás pizsamára, zebrás seggtörlőre, zebrás fogpiszkálóra és zebrás függönyre a hányásomból. 

Egy megtört ember.

Szólj hozzá!

Címkék: győzike celeb magyarország hányás zebra


2012.02.28. 19:19 Mr. Soze

Félgőzzel

Valkó Eszter Hajdúszoboszlón járt. Ezt megjegyezhette mindenki, aki ugyanabban a szállodában tartózkodott, mint a műsorvezető és csapata. Esztiék ugyanis bedurvultak, ordítoztak, elküldték az anyjukba a panaszkodókat, a banda férfitagjai pedig még egy verést is kilátásba helyeztek. Pár éve ő volt az a hölgy, aki elárulta: visszavonultabbra veszi a figurát, a pörgésből kinőtt. Hát, jó lett volna bulizni vele még akkor, amikor komolyan csinálta.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár alkohol botrány hajdúszoboszló tivornya valkó eszter


2012.02.28. 17:33 Szepedoktor

Kung fu panda

Minden vicc fele igaz, és ez vonatkozik a mesékre is. Az élet képes felülmúlni minden képzeletet. Ennél több közhely nem is kell. Kung fu panda márpedig létezik. A Szexuális Zaklatás Panda is aktívan űzi az ipart valahol.

 Ültél helyedre, fiam!

 

Szólj hozzá!

Címkék: amerika aranyos mese panda rajzfilm cuki


2012.02.28. 15:00 SzöcsKe

Tescophone

Március elsejétől indul a Tesco mobilszolgáltatása. A 31-es előhívó számmal tárcsázható szolgáltató, a Vodafone hálózati támogatásával valósul meg. Azon, hogy a multi mindenféle élelmiszert gyárt, nem csodálkozunk. Benzinkutakat emel, túllépünk rajta. De a telekommunikáció? Nincs okunk meglepődni, ha holnap bejelentik, hogy már embereket  klónoznak!

Mobilitás. Kell új szolgáltató 10 millió ember 12 millió előfizetéséhez?

1 komment

Címkék: magyarország tesco vodafone mobiltelefon telekommunikáció


süti beállítások módosítása