Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

2012.03.31. 21:14 Mr. Soze

Gasztro kaland

Sajnos, mint tudjuk, az alkohol néha csúnya dolgokra veszi rá az embert. Az egyik ismerősöm igencsak illuminált állapotban tántorgott a pulthoz egy egyetemista buliban. A szervezők meglepetésgulyással vártak mindenkit, ebből kért egy adagot. Mikor a pultos egy kicsit mellészedett, és az asztalra ömlött az étel, cimborám felszedegette, és megette. A srác szörnyülködve szólt rá: " Jézusom, tiszta kosz a pult". Főhősünk megállt az étkezésben, végigmérte a támadóját, majd válaszolt: "Még mindig szívesebben eszek a pultról, mint a te mocskos kezeidből". A vendéglátás kemény szakma.

Szólj hozzá!

Címkék: alkohol buli egyetem baleset étel részeg bunkó főiskola


2012.03.31. 19:09 SzöcsKe

Zabi Erzsi

Georgia Campdell azt állítja hamarosan megjelenő könyvében, hogy a néhány évvel ezelőtt elhunyt I. Erzsébet angol királynőt egy francia szakácsnő hozta világra. Állítólag már nem tudta volna megszülni őt az édesanyja, ezért volt szükség a pótmamára. Sokak ellenszenvét kiváltotta az előzetes: súlyos hazugságokkal és vádakkal illetik a kötet szerzőjét. Kiváló pr munkát végeznek a szakemberek az iromány népszerűsítésének érdekében: mindenki erről fog beszélni napokig, hetekig, hónapokig.

Szólj hozzá!

Címkék: marketing pr könyv kultúra királynő Anglia Franciaország Nagy Britannia I Erzsébet II Erzsébet


2012.03.31. 17:34 Mr. Soze

Bankóvilla

Pontosan 1,4 milliárd euróból épített házat egy állástalan művész Írországban. Mielőtt a magyar festők, zenészek és szobrászok szednék a sátorfájukat, és a szigetre menekülnének, tegyük hozzá: az épületet forgalomból kivont bankókból húzta fel Frank Buckley, úgy, hogy téglákká préselte az elértéktelenedett papírfecniket. Szó szerint vette a híres mondást: A pénz csak egy eszköz.

Szólj hozzá!

Címkék: euró pénz művészet dublin szobor írország


2012.03.31. 15:18 SzöcsKe

Óvatosan tápolj!

Az áruházak polcairól sokan lemajszolják a csokit, kiflit és a gumicukrot. Az viszont egy jelenség, ha állateledelt fogyaszt valaki. Mégis, ki kell írnia az eladónak, hogy a szellemileg visszamaradott és színes zacskók láttán transzba eső éhenkórászokat visszatartsák a kutya és macskakaják felzabálásától. Mondjuk meg kell hagyni, sokak úgy viselkednek, hogy nekik csak az állatoknak szánt táp való.

Ál-állateledel. Ne egyed meg a szájaddal, mert az nem Neked, hanem Cézárnak való!

278050_200614769992439_100001317531611_499030_839028_o.jpg

Fotó: Korsós Viktor

Szólj hozzá!

Címkék: kutya állat macska áruház táp állateledel


2012.03.31. 13:46 Szepedoktor

Kemény Jani

1940-ben evett és ivott utoljára, azóta a levegőből táplálkozik, és egy istennő táplálja a életelixírrel, így nincs szüksége élelemre. Ezt állítja a 82 éves indiai Prahlad Jani, akit a helyiek szent emberként, sadhuként tisztelnek. Több orvos napokig elkülönítve vizsgálta és azt állapították meg, hogy tényleg nem vesz magához vizet vagy táplálékot. Ezt a tudást lassan nekünk is meg kellene tanulni és könnyebben élhetnénk. A hülyeség elfogadására is ajánlhatna valamit Jani.

Jani még a fekvést is megvonja magától.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár magyarország étel india ital szent jani dínom dánom


2012.03.31. 11:15 Mr. Soze

Véletlen potyázás

Egy ismerősöm mesélte élete első IC utazását: "Megkérdeztem a pénztárban, hogy hol kell pótjegyet vennem. Azt mondta a nő, hogy a kalauznál. Felszálltam hát az IC vonatra, odamentem egy hölgyhöz, aki mellett volt egy szabad hely, megkérdeztem, hogy leülhetek-e, ő nem válaszolt, csak furán nézett rám. Erre én leültem, a kalauz elsétált mellettem kétszer, de nem szólított meg, így a végállomáson leszálltam. Ott mondták, hogy elég komoly bírságot úsztam meg. De tehetek én róla, ha egyszer nem tudtam, hogy működik?"

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés utazás magyarország máv vonat ic menetjegy


2012.03.31. 09:12 Szepedoktor

Túlélő

Tíz napot vészelt át a nevadai sivatagban egy 76 éves cukorbeteg amerikai férfi, aki ezalatt csak vizet tudott fogyasztani. 75 éves barátja Laszlo Szabo nem élte túl a megpróbáltatásokat. Egy bányához indultak a sivatagban de elakadt a kocsijuk. Térerő nem volt és a jelzőrakétákat sem vette észre senki. A hős James Klemovichnak szívritmus-szabályozója van, és háromszor hajtottak végre rajta szívkoszorúér-áthidaló műtétet igazi doktorok. Valódi túlélő, mint egyes köztársaságok első embere. Klemovichot azonban sokan tisztelik.

Télapó tavasszal. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: amerika magyar magyarország víz köztársasági elnök túlélő schmitt pál


2012.03.30. 21:02 Szepedoktor

Részeg Féreg

Dennis Rodman, a kilencvenes évek NBA sztárja nagy bajban van. A híres kosaras teljesen elszegényedett és annyit ivott az elmúlt tíz évben, hogy képtelen dolgozni, ezért csak az adósságai nőnek. Volt felesége is beperelte a minap, mert a Féreg becenevű óriás még gyerektartást sem hajlandó fizetni. Illetve nincs miből. Soha nem fogom megérteni, hogy ha valaki gazdag, sikeres és híres, valamit tehetséges, akkor miért kell addig feszíteni a húrt, amíg a saját hányásában ébred minden reggel.

Titkos Féreg foga rág. 

Szólj hozzá!

Címkék: amerika család usa alkohol kosár nba szesz féreg rodman


2012.03.30. 19:16 SzöcsKe

Műértők

Amerikai tudósok génmutációra utaló jeleket fedeztek Van Gogh Napraforgók című festményén látható növényeken. A szakmai szemek úgy vélik, több olyan apróság azt mutatja a képen, hogy egy másik fajtával keresztezték a lefestett modellt. Holnapután kiderül, hogy a Michalangelo Ádám teremtése című kompozíción nem is igazi modell állt vagy Da Vinci Mona Lisa férfi volt. Az utóbbi nem csak a saját teóriám.

Árulkodó levelek. Vajon melyik szirom buktatta le a biológusokat?

napragorfó.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kép kultúra festmény művészet festészet Mona Lisa Van Gogh Michalangelo Da Vinci Napraforgók


2012.03.30. 17:37 Mr. Soze

Kedves idegen

Épp vakációmat töltöttem Isztambul fényűző forgatagában, sétáltam az egyik mellékutca macskakövein, amikor egy cipőtisztító férfi keresztezte az utamat. A kövér emberke sietősen lépkedett, és nem vette észre, hogy elhagyta a keféjét. Utána szóltam, visszaadtam neki, ő pedig hálálkodni kezdett, megkérdezte honnan jövök, majd szinte erőszakkal kérte, hogy megpucolhassa a cipőmet. Én nem támogattam túlzottan az ötletét, de addig magyarázott, míg beadtam a derekam. Dolga végeztével felnézett, majd így szólt: 10 euró. Apuci eldurranó agya vagyok.

Szólj hozzá!

Címkék: történet törökország nyaralás isztambul szélhámos cipőtisztító


süti beállítások módosítása