Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

2012.04.30. 21:12 SzöcsKe

Titanic 2.0

Egy ausztrál milliomos megépítteti a Titanic pontos mását. 2016-ban szállhat vízre a pontosan 100 évvel ezelőtt első útján elsüllyedt monstrum replikája. A modern alteregó is 270 méter hosszú és 53 méter széles lesz, szintén 840 kabinnal. Néhány különbség mégis várható: a legújabb technikával szerelik fel és elsüllyeszthetetlen lesz a luxushajót. 1912-ben ugyanezt állították az akkori vízi járműről. Valljuk be, ez a kijelentés rossz ómen.

Dupla végzet. Ilyen volt a prototípus, ugyanilyen lesz a másolat.

titanic.gif

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár modern építkezés hajótörés másolat Titanic


2012.04.30. 19:18 Szepedoktor

Szakmásolat

Több, politikailag nem független, forrás azt állítja, hogy a volt miniszterelnök Gyurcsány Ferenc szakdolgozata tökéletes másolata volt sógora munkájának. Persze a szakdolgozatot nem találja senki. A két írás bírálata alapján vetették össze és rekonstruálták Gyurcsány munkáját. A politikus annyit fűzött az eddigi vádakhoz, hogy nem emlékszik, hogy használta vagy olvasta e egyáltalán volt sógora szerzeményét. Azért biztosra megy és feljelentést tesz. Szakmásolók országa lettünk? 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest politika bulvár magyarország botrány szakdolgozat lopás


2012.04.30. 17:14 SzöcsKe

Piropap

Egy amerikai tiszteletes úgy fejezte ki egy Iránban bebörtönzött keresztény lelkipásztor felé tanúsított szolidaritását, hogy elégetett egy Koránt. Az muzulmánok szent könyvét nem először égették az USA-ban, most húszan vettek részt a hamvasztáson. Úgy vélik, kivégezhetik a közel-keleti papot, ezért kényszerültek ilyen drasztikus figyelemfelhívásra. Néhány szó, néhány papírdarab embereket, csoportokat és akár nemzeteket képes egymás ellen fordítani, pedig élhetnénk békében is...

Ég a Korán ég, el ne aludjék.

Szólj hozzá!

Címkék: vallás pap keresztény muzulmán égetés Amerika USA Irán Korán Közel Kelet


2012.04.30. 15:27 SzöcsKe

Playmale

Megvan az ide Palymate tizenkét döntőse. Internetes szavazás alapján választották ki a tucatnyi csajt, akik korábban egy előzetes szűrőn is átestek. Egy hónap múlva derül ki, hogy ki nyeri a fedetlen bájakat felvonultató magazin megtisztelő nyuszilány szerepét. Van szőke, barna, fekete hajú és kisebb, nagyobb mellű lány is. Ahogy jobban megnéztem őket, lehet még egy transzvesztita is bepróbálkozott.

Jobb kettő. Nehogy az történjen, mint Kanadában.

play.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: lány transzvesztita csöcs döntő férfimagazin nyuszilány Playboy Playmate


2012.04.30. 13:13 Szepedoktor

Erőszak

Nem a foci az egyetlen sport, ami erőszakba torkollik olykor. Betörni látszik más sportágak életébe is az értelmetlen ágaskodás. Az országos bajnokság utolsó mérkőzésén a Vasas és az Eger játszott mindent eldöntő mérkőzést. Nyert a Vasas és ezzel bajnok, ám az ünneplés helyett a szurkolói az Eger játékosaival lökdösődtek és verekedtek. Szerencsére nem történt komoly sérülés de ez akkor is példátlan és szomorú dolog.

Szólj hozzá!

Címkék: sport férfi vízilabda magyarország eger vasas


2012.04.30. 11:23 Mr. Soze

Hülyék mentőöve

Három millió dollár bírságot kapott az olasz Ferrero cég, amiért a híres mogyorókrémüket, a Nutellát egészséges és tápláló termékként reklámozták Amerikában. Valótlanul állították, hogy kevesebb zsiradékot és cukrot tartalmaz a készítmény, mint egy csokoládészelet, holott ugyanannyit. Most mindenki, aki károsultnak érzi magát, 20 dollárig terjedő kártérítési igényt nyújthat be. Szalad is majd a sok dagi, hogy elhíztak a félrevezető reklám miatt. Megint van mire fogni.

Szólj hozzá!

Címkék: amerika per egészség életmód csokoládé édesség bírság nutella ferrero


2012.04.30. 09:28 Szepedoktor

50x70

Idén november elsejétől minden lakosnak csak egy kutyája lehet, a nagytestű és a veszélyesnek tartott kutyákat pedig kitiltják a kínai Harbin városából. Csupán egy kedvenc, ötven centiméternél nem magasabb, hetven centiméternél pedig nem hosszabb kutya tartható Harbinban. Emellett 49 veszélyesnek minősített fajtát - köztük a labradorokat, a németjuhászokat és a golden retrievereket - tiltanak ki a városból. A meglévő nagytestű kutyák sem maradhatnak. Erre azért van szükség, mert nincs hely. Ennyire egyszerű. A következő lépésben mehetnek a kövérek és a magas emberek? Döbbenet.

Szólj hozzá!

Címkék: kína kutya hely város állat szabály állatvilág


2012.04.30. 07:01 SzöcsKe

Hontalan a hotelban

Már több, mint két hónapja véget ért a Való Világ játéka, a nyertes még mindig nem kapta meg a jutalomkecót. Azóta szállodában lakik VV Attila, amit az RTL Klub fizet neki. A győztesnek nem volt se lakása, se albérlete, ezért ajánlotta fel neki a kereskedelmi csatorna, hogy kitartja. Még pár hét és átveheti a lakást. Ironikus, hogy Magyarország legnépszerűbb valóságshow-ját egy hajléktalan nyeri, nem? Ez az igazi reality: olyan kapja a kérót, akinek szüksége van rá!

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár lakás színes nyeremény RTL Klub Való Világ VV Attila


2012.04.29. 21:10 Mr. Soze

A szakma árnyoldala

Az ügyvédi szakma nem tartozik mindig a szép hivatások közé. Kolorédi Adrienn védte a Cozma-per elsőrendű vádlottját, Raffael Sándort, és miután a Győri Ítélőtábla jelentősen enyhítette a gyilkos és tettestársai büntetését, elszabadultak az indulatok. Már halálos fenyegetést is kapott az ügyvédnő az autója szélvédőjére. Van erre egy kifejező mondása a magyarnak: "Aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha megbasszák."

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország bűnözés rendőrség ügyvéd fenyegetés győr gyilkosság cozma per ítélőszék


2012.04.29. 19:00 SzöcsKe

Magyar munkamorál

Soha nem látott mértékű zűrzavart tapasztalnak maguk körül az emberek - derül ki egy friss hazai kutatásból. Többek között ez az oka, hogy a megkérdezettek több, mint fele egy éven belül munkát akar váltani. Tehát a fél ország nem azt a napi tevékenységet végzi, amit szeretne, vagy amiből meg tud élni. Elsődleges szempont az új munkahely kiválasztásában a juttatás. A hivatásból régen meg lehetett élni. Ma már a túlélés lett mindenki hivatása.

Szólj hozzá!

Címkék: munka kutatás gazdaság morál közvélemény dolgozni hivatás Magyarország


süti beállítások módosítása