Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Címkék

alkohol (70) állat (29) állatvilág (80) amerika (129) anglia (48) autó (47) baleset (55) bor (15) börtön (23) botrány (43) budapest (32) bulvár (32) bűntett (21) bűnügy (17) celeb (20) cici (20) egészség (42) egészségügy (39) élővilág (20) ember (18) étel (23) f1 (17) felmérés (25) férfi (70) film (44) foci (52) gazdaság (49) halál (27) hideg (16) internet (24) iskola (18) katasztrófa (15) kína (27) kórház (16) közlekedés (28) kultúra (54) kutatás (33) kutya (31) lopás (33) magyar (79) magyarország (185) Magyarország (23) média (37) németország (18) (79) oktatás (27) olimpia (16) orvos (15) pénz (94) pia (19) politika (112) reklám (15) rekord (37) rendőr (15) rendőrség (75) sör (15) sport (131) szesz (27) szex (40) színes (157) sztár (28) sztori (26) televízió (17) törvény (16) tudomány (117) víz (16) zene (32) Címkefelhő

2012.05.31. 20:12 Mr. Soze

Big-headed

A Forensic Anthropology Center antropológusai szerint egyre nagyobb az amerikaiak feje. A most nyilvánosságra hozott kutatásban összesen 1500 koponyát vizsgáltak, az 1850-es évtől kezdve egészen 1980-ig. Az eredményekre nem tudtak még pontos magyarázatot adni a tudósok, de inkább a környezeti okokra - mint az evési szokások megváltozása, vagy az etnikumok közti keveredés - tippelnek. Íme, az amerikaik nagyképűsége most már tényként kezelendő.

Szólj hozzá!

Címkék: kutatás amerika tudomány tudós nagyképű


2012.05.31. 18:01 Szepedoktor

Halál fiai

A magyar sportban, illetve annak kapcsán az elmúlt években egyre több alkalommal hallunk és olvasunk egy szót: halálcsoport. Lassan nem lesz olyan esemény, amikor egy magyar csapatot ne ilyen vészjósló társaságba sorsolna a tisztelt sorsolási bizottság.

Érdemes lenne összeszámolni, hogy a magyar sportszeretők az elmúlt, mondjuk tíz évben hány alkalommal találkoztak ezzel a kifejezéssel. Én már nem is csodálkozom, amikor egy sorsolás után az elmúlás csoportja lesz a sorsa a nemzeti válogatottnak vagy a magyar vonatkozású csapatnak. Az érdekesség az, hogy legyen az foci, kézilabda, vízilabda, kosárlabda vagy bármely más sportág, a sors(olási bizottság) a világ elitjével rak minket össze, szinte mindig. Ennek két oka lehet. Az egyik, hogy a másik ágon lévő nemzet befolyásos alakjai félnek tőlünk, ugyanis több sportágban is igenis az elit része vagyunk, ha nem a legjobbak. A másik dolog, a betegségünk. Bizonyára az egész világ ismeri már a kórt, ami olyan sokszor súlyt minket. Ez az úgynevezett be nem tervezett magyarkodás, röviden elmagyarkodás. Tünetei a következők. Fontos szituációkban, döntő percekben egyszerűen megremeg a kéz, mellé rúg a láb, és összezavarodnak a gondolatok. Nem szeretném itt felsorolni azokat az elbukott döntő mérkőzéseket, amiket ezen kór miatt kényszerültünk elveszíteni, sokszor nyert helyzetből.

Nem szabad félni a másiktól. Nem jobbak ők, mint mi. Sőt, a magyaroknak igenis erőt kell, hogy adjon az a tudat, hogy világviszonylatban alacsony létszámunk ellenére mennyire sokszínűek, erősek és tehetségesek vagyunk. Remélem megkapta, vagy meg fogja kapni minden egyes Londonba utazó a védőoltást, mert nincs kedvem többször sírni egy közvetítés végén.

Szólj hozzá!

Címkék: sport magyar foci magyarország halál betegség london világ erő sors


2012.05.31. 16:29 SzöcsKe

Leányanya

Brit kutatók megállapították, hogy a szinglik legtöbbször nem használnak óvszert szeretkezés közben. Ami a pláne a dologban, hogy általában tök részegek és ezért aztán tesznek a védekezésre. A nők sokkal több esetben mulasztják el a fogamzásgátlást, ezért gyakran teherbe is esnek. Szeretném invitálni a szigetország tudósait egy magyar éjszakai körútra és szerintem az esettanulmány címe is megváltozna: minden szingli részegen szexel!

Szólj hozzá!

Címkék: kutatás tudomány alkohol terhesség fogamzásgátlás nagy britannia szingli szeretkezés közösülés


2012.05.31. 14:14 Mr. Soze

Megbélyegezve

Robert Pattinson, akit főként az Alkonyat-frencsájz meleg kevésbé ijesztő vámpírjaként ismerhetünk, egy interjúban a kamerák előtti szexről beszélt. Elmondta, hogy egy-egy ilyen jelenet nem szokott kínos lenni, volt partnere, akivel alig egy órája ismerték egymást, de már le is kellett "feküdniük". Azt is hozzátette, hogy kifejezetten élvezi ezeket a forgatásokat. Hát igen, minden alkalmat meg kell ragadnia ahhoz, hogy a csillámport levakarja a fejéről.

Szólj hozzá!

Címkék: film kultúra sztár hollywood alkonyat robert pattinson


2012.05.31. 12:04 Szepedoktor

Ilyen csak egyszer van

Egy férfi igen furcsa halat fogott a minap egy angliai tóban. Olyan volt, mintha egy aranyhal és másik két hal furcsa keveréke lett volna. A tudósok sem tudnak sok okosat mondani róla, mert még ők sem láttak hasonlót. A mutáns halat lefotózta a pecás, majd visszaengedte a tóba. Itt követte el élete legnagyobb hibáját, mert elszalasztotta azt a lehetőséget, ami csak egyszer adódik egy embernek. Nem kívánt a haltól semmit. Pancser.

Egy ilyen haltól legalább négyet lehet kívánni 

Szólj hozzá!

Címkék: anglia tudomány színes hal mutáns


2012.05.31. 10:10 SzöcsKe

Kormány: game over

A beruházások volumene drasztikusan csökken Magyarországon. Az első negyedéves számok nem túl bíztatóak, pedig ez már tartalmazza a közelmúlt egyik legnagyobb befektetését, a kecskeméti Mercedes gyárat is. A külföldieknek előnyös feltételeket ajánlunk, mégsem hozzá ide a pénzüket, nekünk pedig nincs keretünk a fejlesztésre. A magyar kormánynak és politikai elitnek csak annyit üzennék: game over.

Szólj hozzá!

Címkék: politika gazdaság kormány fejlesztés gyár Mercedes Kecskemét beruhzás


2012.05.31. 08:08 Szepedoktor

Ez is reklám

Nem éppen a legjobb reklám Bordeaux-nak az a halálsorozat, ami az elmúlt tíz hónapban történt a városban. A Garonne folyóban lelete halálát öt fiatal férfi egymástól függetlenül. Egy dolog volt közös bennük, hogy részegek voltak. A francia borfővárosban ezért betiltották az este 10 utáni italozást, és még éjszakai szeszőrjáratot is hadrendbe állítottak. Milyen intézkedésekre lenne szükség ennek fényében és arányában egyes magyar városokban?

Szólj hozzá!

Címkék: reklám bordeaux bor részeg fiatal színes víz folyó


2012.05.30. 20:09 Szepedoktor

Cicaház

Kiderült, hogy saját házát gyújtotta fel Kat Von D. A tetoválóművész otthona két évvel ezelőtt 30 perc alatt porrá égett. A tűzben elpusztult a híresség kedvenc cicája is. Most a vizsgálatok azt állapították meg, hogy Kat a felelős a tragédiáért, és ő okozta a tüzet, hogy a biztosítótól pénzhez jusson. Bíróság előtt kell felelnie tettéért. Ha ő volt, hogy lehetett ekkora sült bolond, hogy a macskát nem hozta ki, mielőtt lángra lobbantotta a kócerájt? Az ilyen ember megérdemli, hogy megbüntessék.

Cicástól leégett a cicaház

1 komment

Címkék: amerika bulvár büntetés pénz ház tűz színes csalás biztosító tetoválás


2012.05.30. 18:14 SzöcsKe

Színestollúak vonulása

A budapesti melegfelvonulás évek óta vita tárgya, idén lehet kitiltják a másságot ünneplő tömeget. Magam sem szívesen nézném a homo-parádét, de nem sok értelme van a buzizásnak.

Egy ismerősöm szerint az összes homoszexuálist át kéne telepíteni egy lakatlan szigetre, hogy ott csinálják a csinálnivalójukat. Egy másik véleményt is hallottam már: ők betegek, hiszen ahogy a megnevezésük is mutatja, mások. Kétségtelen, hogy évek óta megosztó kritikát kapnak a saját nemükhöz vonzódó parádézók, de ennek a harcnak sosem lesz vége.

A jelenlegi csatában a főváros áll nyerésre. A budapesti közgyűlés állítólag azon mesterkedik, hogy megakadályozza a provokatív, bugyiban táncoló színes fesztivált, a forró hangulatú júliusi dzsemborit. Ha igaz a szóbeszéd, akkor egy olyan jogi formulát dolgoznak ki, ami megtilthatja a melegek felvonulását és végre dörzsölhetik a tenyerüket az ellenük küzdő harcosok.

Bevallom, én se szívesen nézem őket, annak pláne nem örülnék, ha egy gyerek is láthatja mindezt. Mégsem tilthatjuk meg az identitásukat másképp megvalósító társainknak, hogy levegőt vegyenek. Biztos, hogy sok vita megszűnne azzal, ha nem tennék közszemlére a csupasz seggüket és szerintem a saját lelki üdvük érdekében is ezt diktálná a józan ész. Már ha lehet józan ésszel csatázni egy normál és más érzelmekkel vívott háborúban.

Régi vita, új sebek. Az áldatlan állapotnak sosem lesz vége.

meleg.jpg

Fotó: Szigetváry Zsolt - Meleg helyzet után

Magyar Sajtófotó Pályázat, Escher Károly különdíja a legjobb hírképért, 2007.

Szólj hozzá!

Címkék: politika homoszexualitás meleg felvonulás közgyűlés másság Budapest


2012.05.30. 16:25 Mr. Soze

Változó igények

Sylvester Stallone szomorúan adott interjút a minap. Elmondta, hogy az igazi, hús-vér akcióhősök idejének lassan, de biztosan vége, leváltják őket a földöntúli erővel megáldott szuperemberek. Sly szerint a nézők már nem kíváncsiak a tökös férfiakra, inkább fantasztikus lények kellenek. Hát, ha most végigpörgetem a Rambo akciójeleneteit, nem tudom eldönteni, hogy melyik filmkategória szerepeltet több hihetetlen elemet.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi celeb kultúra színész sztár szuperhős hollywood stallone


süti beállítások módosítása