Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

2012.12.06. 16:30 SzöcsKe

Trash Box

A Trash Box játék menete: megtöltesz szeméttel egy zacskót, majd odadobod valakinek, akinek mondania kell egy természeti katasztrófát, ha nem tud, kiesett. Ideális szórakozás házibulikban, kisebb csoportoknak és zöldeknek.

Szintén egy házibuliban hallottam erről a posztmodern társasjátékról, jobb híján ezzel is el lehet ütni az időt. A mókázás legnagyobb vesztese pedig bizonyára az utolsó, legtöbb apokaliptikus eseményt felsoroló cimbora lesz, ha a sok dobálózás után kilyukad a zacskó a játék végére. Személyes élményre támaszkodom: láttam már egy 20 kilós, kutyaszarral teli zacskót dobás közben a levegőben szétszakadni!trash.jpg

A játék eredete ismeretlen, nem állítom, hogy nem egy túlzott alkoholfogyasztás után, saját ürülékéből feltápászkódó hiperzöld találta ki. De mást sem. Ilyenkor arra gondolok, hogy szelektíven gyűjtöm a szemet, de a fővárosi szemeteskocsik összeöntik, amikor elviszik. Az is eszembe jut, hogy energiatakarékos égőt használok, mégis egész nap égetem... Valami nem stimmel!

Elsőre ostobaságnak tűnhet a játék, mégis arra jutottam, hogy ez a interaktív szórakozás tulajdonképpen arról szól, mivé leszünk, ha nem figyelünk oda hogyan és hova dobáljuk a szemetet. Esetünkben akár szó szerint. Nincs itt mindent elsöprő megoldás, de egy-két sör melletti szemétdobálásnak talán nem csak a zacskót szétrobbanását elkerülő fiatalok lesznek a nyertesei, hanem az ezen elgondolkodó emberek is.

Szólj hozzá!

Címkék: környezetvédelem szemét hulladék Magyaroroszág


A bejegyzés trackback címe:

https://sorkizart.blog.hu/api/trackback/id/tr464950106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása