Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Címkék

alkohol (70) állat (29) állatvilág (80) amerika (129) anglia (48) autó (47) baleset (55) bor (15) börtön (23) botrány (43) budapest (32) bulvár (32) bűntett (21) bűnügy (17) celeb (20) cici (20) egészség (42) egészségügy (39) élővilág (20) ember (18) étel (23) f1 (17) felmérés (25) férfi (70) film (44) foci (52) gazdaság (49) halál (27) hideg (16) internet (24) iskola (18) katasztrófa (15) kína (27) kórház (16) közlekedés (28) kultúra (54) kutatás (33) kutya (31) lopás (33) magyar (79) magyarország (185) Magyarország (23) média (37) németország (18) (79) oktatás (27) olimpia (16) orvos (15) pénz (94) pia (19) politika (112) reklám (15) rekord (37) rendőr (15) rendőrség (75) sör (15) sport (131) szesz (27) szex (40) színes (157) sztár (28) sztori (26) televízió (17) törvény (16) tudomány (117) víz (16) zene (32) Címkefelhő

2012.03.25. 21:13 SzöcsKe

Mindennapi borbírák

Taroltak a magyar borok a hétvégén rendezett nemzetközi bormustrán. Tizenegy párosításból nyolc alkalommal hazai termék győzedelmeskedett a vakkóstoláson. A bírák orra és ízlelőbimbója egyértelműen választotta előbbre valónak a mieinket. Mi, magyarok ezen nem lepődünk meg, hiszen vakon megbízunk a honi termelőkben és gondolkozás nélkül hordó, demizson, kanna, kancsó, lopó, üveg vagy pohár után nyúlunk. Minden nap.

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország alkohol bor üveg pia gasztronómia pohár termelő


2012.03.25. 19:10 Szepedoktor

Borsodi lángok

Nem szabad tüzet gyújtani, mert szárazság van mindenhol. Ma délután 5 óra körül valaki ezt a tiltást nem vette figyelembe és a miskolci Avas oldalán lángra lobbantotta a bozótot. Hatalmas területen lángolt a száraz növény. Tárcsáztam a tűzoltóság számát, ahol a diszpécser lánglovag azt közölte velem, hogy jelenleg nincs szabad autójuk és majd ha lesz talán küld valakit. Ez a mondat nem nyugtatna meg ha a lakásom égne éppen. 10 perccel később két autóval megérkeztek a piros autós legények és eloltották a tüzet. Megmenekült a világ.  

Szólj hozzá!

Címkék: magyar magyarország tűz miskolc hős cici avas lánglovag


2012.03.25. 17:00 SzöcsKe

Diszkószajha

Egy diszkó V.I.P. bulijában csak úgy lehetsz a legmenőbb csaj, ha tiéd a legkirályabb suna! Ha úgy tetszik, vehetsz harisnyát, de bugyit semmiképp ne hordj! Amennyiben lehetőséged nyílik rá, színpadon, ketrecben, emeleten okvetlenül táncolj! Kapaszkodj fel és riszáld magad úgy, hogy a vaginádat jól szemügyre vehessék a vendégek. Még azok is, akik nem akarják. Ha ezeket a tanácsokat megfogadod, akkor a képen látható kolléganődhöz hasonlóan, Te lehetsz hazánk egyik legnagyobb diszkóribije!

Beküldött fotó - Rosszul csinálod. Leányom, anyád és apád biztos büszke lesz Rád!

pina_1.jpg

1 komment

Címkék: pina szex diszkó csaj szórakozóhely punci ribanc Magyarország


2012.03.25. 15:24 Mr. Soze

Igen, akarod?

Átszámítva nagyjából 6 millió forintot költenek átlagosan az amerikai párok az esküvőjükre. A helyszín foglalása viszi el a költségek nagy részét, de a bérelt dolgok, mint a zenekar, a limuzin, az egy-egy vendégre jutó ellátás és az egyéb kiegészítők is dobnak a költségeken. A legfelkapottabb lakodalmakat New Yorkban tartják, itt a 15 millió forint fölötti mulatozás sem ritka, sőt, ennyibe kerül átlagosan, ha ide szervezzük "életünk legboldogabb napját". Tény, a másnapi számlák végösszegénél kevesebb ok van a mosolyra.

Szólj hozzá!

Címkék: statisztika amerika férfi esküvő pénz felmérés házasság


2012.03.25. 13:02 Szepedoktor

Kisvakond visszatért

Kisvakond, azaz Krtek ma visszatért! Egy kiállítás keretében lehet vele és barátaival találkozni a Millenárison. Zdenek Miler által megálmodott figura 55 éve gügyögött első alkalommal és most kézzel fogható valójában jött el hozzánk. Generációk nőttek fel rajta és szerencsére még ma is van olyan gyerek, aki ismeri és szereti. A sör mellett szerintem a Kisvakond a cseh ipar egyik legjobb terméke. Kíváncsi lennék, hogy a mai rajzfilmek high-tech vámpírzombiemósűrszörnyemberei 50 év múlva hol lesznek.

Krtek for president.

Szólj hozzá!

Címkék: sör mese szex cseh rajzfilm millenáris kisvakond elnök vakond


2012.03.25. 10:52 Mr. Soze

Baszni a rezet

Áll a Maláj nagydíj. Miután megjött az ország éghajlatának megfelelően az özönvízszerű esőzés, a verseny szervezői piros zászlóval intették le a futamot. Az egész Formula-1 mezőnye a rajtrácson várakozik, mert az időjárási körülmények lehetetlenné tették a verseny lebonyolítását. Most türelmesen meg kell várnunk, míg javul a helyzet. Láttunk már ilyet, ezt így hívják: éles kommentátor- és operatőrpróba.

Szólj hozzá!

Címkék: f1 malajzia forma1 autóverseny kuala lumpur motorsport esőzés


2012.03.25. 08:50 Szepedoktor

Brazil blama

Chile adhat otthont a 2015-ös és Brazília a 2019-es labdarúgó Copa Americának, miután a két ország felcserélte a rendezési jogot egymással. A csere hátterében az áll, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség az elmúlt hetekben élesen kritizálta a 2014-es brazíliai világbajnokság előkészületeit, ráadásul 2016-ban Rio de Janeiro lesz a nyári olimpia házigazdája, s a kettő között egy harmadik nagy volumenű esemény komoly gondokat okozhatna az országnak. Én megértem őket. Pihenni is kell valamikor, plusz ott van még minden évben a hagyományos hetes seggrázás is (karnevál). Ki bírja ezt szuflával?

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport brazil amerika foci botrány olimpia segg brazília cici


2012.03.24. 21:11 Mr. Soze

Testvéri gyűlölet

Hét embert, köztük három gyermeket végzett ki az előző hét brutális gyilkosa, a toulouse-i mészáros. A multikulturalizmus és a francia hadsereg afganisztáni szerepvállalása ellen tiltakozott cselekedeteivel. A történet vége az lett, hogy a rendőrökkel vívott tűzpárbajban lelőtték. Bátyja, akit a napokban hallgattak ki, elmondta: büszke a testvérére, és annak tetteire. Ehhez nem tudok a kulturáltság határain belül hozzászólni.

Szólj hozzá!

Címkék: franciaország rendőrség merénylet gyilkosság mészáros bűnügy toulouse


2012.03.24. 19:20 SzöcsKe

Szellemhajó

A tavaly márciusi Japánban bekövetkezett földrengés és cunami áldozata lett az alábbi tengerjáró legénysége. Azóta hánykolódik a tengeren, fedélzete kietlen, csak az oldalára csattanó hullámok törik meg a monstrum végtelen útjának csendjét. Filmbe illő látvány, mégis félelmetes. Vajon azért hagyják az óceánon, mert félnek a matrózok szellemétől? Esetleg tiszteletből nem akarják bolygatni a hullámsírt? Szerintem magam sem mernék felkapaszkodni rá, becsinálnék a legapróbb nesz hallatán is.

Rozsdás emlékfolt. A 45 méter hosszú hajó Kanada partjainál úszik a vízen.

hajó.jpg

Szólj hozzá!


2012.03.24. 17:27 SzöcsKe

Kis méregtüskés

Új skorpiófajt fedeztek fel az amerikai Halál-völgyben. A jószág mindössze 16 milliméter hosszú és többnyire a föld alatt tevékenykedik. A terület élővilága állítólag még több meglepetést tartogat. Nem ritka, hogy ismeretlen lényekre bukkannak a tudósok, ezért az ilyen eseteknél mindig izgatott leszek: alig várom, hogy előkerüljön az óriásláb, a loch ness-i szörny vagy épp a la chupacabra.

Parányi fenevad. A másfél centis ízeltlábú nem jelent veszélyt az emberre.

scorp.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: amerika tudomány állatvilág felfedezés kutató skorpió Halál-völgy


süti beállítások módosítása