Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

2012.05.06. 21:09 Szepedoktor

Csukakallódás

Az 50 éves Klaus Timm hatalmas, 1 méter 20 centi hosszú csukát fogott, és annyira büszke volt rá, hogy szerette volna megörökíteni, mármint szakemberrel kitömetni, ezért postára adta. A hal azonban elveszett a posta útvesztőjében, kártérítésként pedig csupán a postaköltség visszatérítését - 10 ezer forintnyi eurót - ajánlotta fel az intézmény. Hatalmas lehetett az a hal és sajnálom is Timm urat, de ami miatt felakadt a szemem, az a postaköltség. 10 ezer forint 1 azaz egy darab csomag. Ennyiért még én is elvinném a címzetthez.

 

Szólj hozzá!

Címkék: horgász posta németország pénz csomag csuka víz


2012.05.06. 19:10 Mr. Soze

Eláll az ész

Dumitru Mohan egy különleges kiállítást nyit Aradon. Végigcsodálhatjuk az eddigi összes, általa kiműtött agydaganatot. Dumitru ugyanis agysebész, és minden páciensének konzerválta a tumorát. Az életművének minden darabjára jól emlékszik, és büszkén gondol arra, hogy az eredeti gazdák mind élnek, hála neki. Azért kicsit morbid családi program: "Gyertek gyerekek, most megnézzük nagypapi régi agydaganatát."

Szólj hozzá!

Címkék: orvos kiállítás orvostudomány arad sebészet daganat tumor agydaganat agysebész


2012.05.06. 17:01 Szepedoktor

Az év parasztja

Kiosztásra került a sport berkein belül idén az év parasztja díj. A győztes a szupertürhő, labdaszedő kisfiút lecsapó Serey Die. Az alábbi videón látható az eset. Hozzászólásban várjuk a válogatott büntetéseket, amit egy ilyen cselekedet érdemel.

Ez minden csak nem sportemberi viselkedés

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci botrány hülye barom paraszt labda


2012.05.06. 15:09 SzöcsKe

No camping!

Elindult a turistaszezon. Ezt onnan lehet tudni a népszerű helyeken, hogy idegen nyelvtől hangosak az utcák, és óriási csoportokban mászkálnak az emberek. Néhányan azt hiszik, ha külföldiek, akkor bármit megtehetnek. Egy vendéglátóhely teraszán ültem és a mellettem lévő asztalhoz letelepedtek a megfáradt városnézők és előpakolták a májkrémet és a zsömlét, majd vígan falatozni kezdtek. Az alkalmazott azonnal kijött és határozottan rendre utasította őket: Hey, this is a pub, no camping!

Szólj hozzá!

Címkék: külföldi pub kocsma szezon turista vendég vendéglátóhely camping városnéző


2012.05.06. 13:34 Mr. Soze

Véreb

Csúfoljuk, csúfoljuk a kutyának nem nevezhető kis házikedvenceket, a kötött pulcsiban is reszkető kopasz négylábúakat. Egy kisebb fuvallat feldönti őket, meg elférnek egy retikülben is. Yodát, a kétéves csivavát is a szél elől menekítette gazdája a táskájába, és milyen jól tette: amikor ki akarták rabolni a nőt, a piperecuccőrző öleb megharapta a zsebtolvajt. Ezek után mondja valaki rájuk, hogy semmi hasznuk.

Szólj hozzá!

Címkék: táska kutya németország harapás rabló zsebtolvaj állítvilág


2012.05.06. 11:11 Szepedoktor

Legnehezebb

Elkészítették a férfi olimpiai vízilabda torna csoportbeosztását. Kemény Dénes címvédő csapata megkapta a vb-második szerbeket, az Eb-ezüstérmes Montenegrót, illetve az előző olimpiai döntőben legyőzött Egyesült Államokat. Ezenkívül a Kovács István vezette Románia lesz az ellenfél, valamint a házigazda britek. Ez egy pillanatig sem meglepő, mert a magyaroknak nem szokott könnyű dolguk lenni világversenyeken. A lényeg, hogy megvédje elsőségét a csapat. Hajrá fiúk.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport férfi vízilabda magyarország london london2012


2012.05.06. 09:08 SzöcsKe

Bűnlajstrom

Közterületen piázott hajnalban egy körözött bűnöző Siófokon a napokban. Pechére a rendőrök a szesz miatt igazoltatták és hamar kiderült: rablás miatt keresik. Azonnal előállították és most már két baklövés miatt is felelnie kell. Az eset egy újabb példa arra, hogy az alkohol káros hatással lehet a jövőnkre. Főleg a leültetett fickó egészségét befolyásolhatja akkor, ha a börtönben nagyobb darab morcos cellatárs vár rá.

Szólj hozzá!

Címkék: rendőrség alkohol pia siófok szesz körözés bünöző


2012.05.06. 07:31 Szepedoktor

Meteorit man

Csaknem agyoncsapott egy meteorit kutyasétáltatás közben egy férfi Bulgáriában. Az "űrkő" nagyjából 15 centire csapódott Dimitri Grancsarov mögött a Földbe, annyira közel, hogy a férfi érezte a meteorit szelét. 1 a 100 millióhoz lett volna az esélye, hogy eltalálja. Én mondjuk egyenesen mentem volna lottózni az eset után.

 

Szólj hozzá!

Címkék: férfi kutya szerencse bulgária űr meteor


2012.05.05. 21:14 Mr. Soze

Modern öregedés

Egy nemrég megjelent tanulmány szerint a videojátékok segíthetnek az egészséges öregedésben. Az úgynevezett aktív játékok ugyanis kognitív stimulációval, szociális interakcióval, mozgásra ösztönzéssel és a játék örömével segítik az időseket, remek elfoglaltságot és szórakozást nyújtva nekik. Azért megnézném nagyapámat Blood-ozni, Carmageddon-ozni, vagy Doom-ozni. Vajon nála is repülne a billentyűzet?

Szólj hozzá!

Címkék: játék videojáték számítógép tanulmány szociológia idős öregedés gamer


2012.05.05. 19:18 Szepedoktor

Lefülelték

Füllenyomata buktatott le egy ujjlenyomatot sosem hagyó betörőt Németországban. A férfi rendre ajtókhoz tapasztott füllel hallgatózott, hogy kiderítse, van-e valaki a kiszemelt lakásban. A 33 éves bűnözőt Hamburgban fülelte le a rendőrség. Csaknem száz betöréssel gyanúsítják, zsákmányának összértéke 180 millió forintnyira tehető. Kitől kaphatták a fülest a zsaruk, ami alapján fülön csípték? Hallatlan.

 

Szólj hozzá!

Címkék: férfi rendőrség németország fül betörés bűntett


süti beállítások módosítása