Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Címkék

alkohol (70) állat (29) állatvilág (80) amerika (129) anglia (48) autó (47) baleset (55) bor (15) börtön (23) botrány (43) budapest (32) bulvár (32) bűntett (21) bűnügy (17) celeb (20) cici (20) egészség (42) egészségügy (39) élővilág (20) ember (18) étel (23) f1 (17) felmérés (25) férfi (70) film (44) foci (52) gazdaság (49) halál (27) hideg (16) internet (24) iskola (18) katasztrófa (15) kína (27) kórház (16) közlekedés (28) kultúra (54) kutatás (33) kutya (31) lopás (33) magyar (79) magyarország (185) Magyarország (23) média (37) németország (18) (79) oktatás (27) olimpia (16) orvos (15) pénz (94) pia (19) politika (112) reklám (15) rekord (37) rendőr (15) rendőrség (75) sör (15) sport (131) szesz (27) szex (40) színes (157) sztár (28) sztori (26) televízió (17) törvény (16) tudomány (117) víz (16) zene (32) Címkefelhő

2012.06.24. 19:50 SzöcsKe

Flegma klinika

Ma kényszerűen be kellett mennem egy kórház sürgősségi osztályára. Adatfelvétel közben négyszer kérdezték meg, hogy biztosan igaziak-e a panaszaim. Ezután kilátásba helyezték, hogy hazaküldenek, ha kamuzok. Az orvos a magazinját olvasgatva fel sem nézve küldött röntgenre, ahol újabb megjegyzéseket kaptam a sérülésemre. Egy másik doktornak sikerült bennem tartani a magyar egészségügybe fektetett hitem, amikor közölte: nincs komoly bajom, nincs törés, csak zúzódás. Most elkezdtem aggódni. Lehet, hogy az ő arroganciája a hazugságban rejlett.

Szólj hozzá!

Címkék: beteg kórház orvos egészségügy sztori doktor sürgősségi


2012.06.24. 17:16 Szepedoktor

El van a gyerek

Dübörög az európai foci torna. Vannak győztesek és vannak vesztesek. Meglepetések és hatalmas izgalmak, és ahogy az élet minden területén, itt is vannak hülyék.

A lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon történt eddig egy pár dolog. Az alábbi kis összeállításban a legviccesebb jeleneteket gyűjtötték össze. A pillanatnyi elmezavarral küzdők között ott van Balotelli is. Az olaszok támadója, aki belőtte élete egyik legnagyobb gólját a tornán, inkább azzal kerül az újságokba, hogy az edzésen csak heverészik, a szögletzászlót hatalmas pénisznek használja és szívbeteg csapattársát hátulról lepi meg. Nem lennék a managere és az edzője sem, mert egyszerűen kezelhetetlen a fiatal zseni. Valamit mégis tud az ifjú mókamester de az már egy pár évvel ezelőtt is nyilvánvalóvá vált, hogy nem az eszével fogja megkeresni a kenyerét. Szegénykém buta, mint egy kavics, de azért néha hajlandó csodálatosan focizni.

A sport világa és a Föld is sokkal unalmasabb és szürkébb lenne buggyantak nélkül. Az olyan meg nem értett gyermeki lelkű zseniket meg, mint az olasz Balotelli, hagyni kell a maguk módján játszani, csak állítani kell mellé néhány gyámot, hogy ne rágóra költse az összes fizetését.

A foci egy játék, de az élet is az

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport olasz foci hülye világ szív barom labda zseni kavics


2012.06.24. 14:29 Szepedoktor

Ifjú zseni

Búcsúlevélnek vélte egy brit anya 14 éves fia fogalmazásleckéjét, és azt hitte, gyereke öngyilkos lett. A fiú, Wesley Walker azt a feladatot kapta kreatív írásból, hogy élje magát bele egy olyan halálos beteg helyzetébe, akinek már csak órái vannak vissza, és fogalmazzon levelet az anyjának címezve. Megcsinálta és az asztalán hagyta. Anya megtalálta és elájult. Na az ilyet nevezem én született zseninek. Bár az anyuka egy kicsit jobban résen lehetne ha a saját gyermekéről van szó.

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív beteg gyerek brit anya suli színes író házi


2012.06.24. 11:25 Mr. Soze

Savas eső

Sajátos módját választotta a véleménynyilvánításnak az az ismeretlen tettes, aki nagy mennyiségű ecettel locsolt nyakon egy kompon bulizó embertömeget. A hajó utasai egy Budapest belvárosában nyíló szórakozóhely promóciós buliján vettek részt, vidáman csorogtak lefelé a Dunán, amikor az Árpád hídról megérkezett az égi áldás. Ezután a kellemetlen szagú résztvevőknek még órákon át el kellett viselniük az ecetet, mert a komp csak hajnalban kötött ki. Úgy gondolom, hogy emberünk nem támogatja az új klub nyitását. De ez csak megérzés.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest klub szórakozás magyarország alkohol színes ecet


2012.06.24. 08:25 SzöcsKe

Vegyél szigetet!

Meg nem erősített információk szerint 114 milliárd forintnak megfelelő összegért vásárolta meg a világ hatodik leggazdagabb embere Lanai szigetét. Annak idején Bill Gates is ezen a Hawaii szigetcsoporthoz tartozó helyen mondta ki az igent nejének. A helyiek fellendülést várnak az új tulajdonostól és valljuk be, ha annyi pénzünk van, hogy szigetet veszünk, akkor igazán belefér egy kis fejlesztés és az ottaniak életének jobbá tétele. Legyünk jóhiszeműek.

Pazar kilátások. A milliárdos remélhetőleg teremt néhány új munkahelyet.

http://hotelshawaii.travel/wiki/images/8/8f/Lana%27i.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: gazdaság sziget fejlesztés színes gazdagság Bill Bates Lanai


2012.06.23. 20:00 Szepedoktor

Holtodiglan

Sírkő csapott agyon egy idős férfit a temesvári temetőben. A 76 éves nyugdíjas virágot helyezett volt társa sírjára, amikor a hatalmas kő rázuhant. Ez valahol szörnyű, ugyanakkor van benne valami romantikus dolog is. A holtomiglan, holtodiglan fogadalom ilyenkor nyer értelmet. Bár lehet, hogy a néhai asszony irigykedett férje életére és maga után rántotta.

Szólj hozzá!

Címkék: férfi halál színes sírkő házasság temető férj feleség


2012.06.23. 17:31 Mr. Soze

Alternaiv

Konversz tornacsuka a lábakon, amcsi autópálya-rendőr szemüveg a fejeken, minimum öt karszalag a csuklókon (a Hegyaljás kötelező), egyedi nyakláncok és ékszerek, legyenek mondjuk fából, színezzük ki őket mi, hiszen kreativitásunk határtalan. Rajzfilmfigurás póló, Adidasz melegítő és Bob Marley sapka.

Ha ezt mind beszereztük, tökéletesen egyedi, saját ízlésvilággal megáldott fiatalok leszünk. Nagyon-nagyon alternatívok. Zenében hallgassunk olyat, amit senki más, vagy ha páran mégis, akkor velük együtt énekeljük el azt hogy vége, nem járunk ki többet rétre. Sikítva, könnyezve, élvezkedve tomboljunk Lovasi minden szavára, a fészbukk adatlapunkra pedig tőle tegyünk ki frappáns és abszolút egyedi idézeteket. A nyáron menjünk el az összes nagyobb zenei fesztiválra.

Pontosan egy igazi, legjobb barátunk lehet, akivel megbeszéljük a Világ gondjait. Természetesen havonta azért cseréljük le, mert amúgy unalmas lenne. Ne felejtsünk el dühbe gurulni, ha valakin ugyan olyan cipő van, mint a mi teljesen egyedi, méregdrága lábbelink. A haveri társaságban legyen legalább egy ember, aki minden bulira hoz egy gitárt. Üljünk le a fűbe, vegyünk egy-egy üveg bort és énekeljünk mondjuk, mondjuk Kispált. Esetleg vágjunk lyukat a kádba. Érezzük azt, hogy lázadók vagyunk, tökéletesen a magunk urai, és bármit megtehetünk. Hiszen a fűbe csak a legalternatívabb emberek mernek leülni.

Most, hogy mindenki tudja, hogyan kell egyedivé válni, itt az ideje tervezgetni. Mit hol fogtok beszerezni, melyik koncertekre kell elmenni idén nyáron, hol lehet szép akusztikus gitárt kapni. Minél több pontot tartotok be, annál szuperebbek lesztek. Ha sikerül mindet teljesíteni, akkor gratulálok: Ti lettetek az önkifejezés úttörői!

De ha Te már most magadra ismertél, akkor dagadhat csak igazán a melled. Hiszen része vagy egy csodálatos közösségnek. Része vagy az alternaiv nemzedéknek.

Szólj hozzá!

Címkék: zene kultúra színes fiatalság alternatív generáció


2012.06.23. 13:58 SzöcsKe

Ez a fogalom gyökér

Szeged városi közgyűlése - szerencsére - elutasított az este 10 óra utáni időszakra vonatkozó szesztilalmat. Az előterjesztést az italozó vendégek garázdaságaival indokolták. Nonszensz lett volna a regula, mivel a lakók nyugalmát nem az árusítás, hanem a mértéktelen fogyasztás zavarta. Vegye ki a rendőr az üveget a huligán kezéből, ha sikerül neki! Mindenesetre a legrosszabb pszichológiai módszer lenne azt mondani egy ivósnak, hogy nem szolgálják ki. A nyomában csak a káosz maradna.

A pia mindent megér. Sokan megénekelték már, hogy a szesztilalom fogalma gyökér.

 

Szólj hozzá!

Címkék: politika alkohol közgyűlés elutasítás szesztilalom Szeged


2012.06.23. 11:32 Szepedoktor

Kakadu

Az elmúlt pár hónapban divat lett belemászni olyan tv interjúkba, ami nem rólunk szól. Egyszerűen viccesnek gondolják az emberek szabotálni mások munkáját. Valljuk be sokszor megmosolyogtató is, és nem minden interjú annyira érdekfeszítő, mint ahogy azt a szereplők gondolják. Alant látható egy új példa. Emberünk valami madárnak hitte magát és belesikoltott a nagyvilágba.

Kakadu nemzeti érzelmekkel

 

Szólj hozzá!

Címkék: tv interjú sport angol színes riport madár troll belemászik


2012.06.23. 08:17 SzöcsKe

Áldó egy átok

Kólával hoztak rendbe egy kismadarat. Az emésztési gondokkal küzdő kacagójancsi fogságban született, életben maradt, de megbetegedett. A kialakult gyomorproblémáit szénhidrátokkal és a koffeinnel orvosolták, így a szárnyas már rendbe jött a szinte bármilyen élőlénynél alkalmazható eljárástól. A kóla ezek szerint egy olyan cucc, mint az alkohol: kis mennyiségben orvosság, nagy mennyiségben méreg.

Szólj hozzá!

Címkék: koffein állatvilág madár emésztés szénhidrát kacagójancsi


süti beállítások módosítása