Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

2012.02.12. 21:35 SzöcsKe

Posztmodern alkeszok

A legfrissebb kutatás bebizonyította, hogy szerb szomszédainknak nagyjából a fele fogyaszt minden nap alkoholt. A lényeg: szeretik a tütüt. Nem csak a felnőttek nyelik bőszen a lőrét, hanem a kicsik is, hiszen a 16 év körüliek is gyakran legurítanak valami erjesztett italt. Megállapítom, hogy a felmérés alapján Szerbiában se megy jobban, mint nálunk.

Szólj hozzá!

Címkék: kutatás alkohol felnőtt felmérés fiatal szociológia szesz Szerbia


2012.02.12. 19:29 Szepedoktor

Mártika is számít

Limitált szériás bevásárlótáskákat hoz forgalomba a Tesco Magyarországon. A szatyrokat az ismert magyar divattervező, Makány Márta álmodta meg. Ekkora kultusza van a bevásárlásnak? Menő lesz makánymártis egyediszatyorba pakolni az akciós tescós szeszkót? Kenyérre nem jut de számozott bevásárlótáskát venni fog a magyar. Ételre már nem telik bele, de jó lesz eső ellen. 

Szólj hozzá!

Címkék: tesco szatyor limitált makány márta vásároljunk


2012.02.12. 16:57 Szepedoktor

Pekingi Viki

Azt már megszokhattuk, hogy minden film stáblistájában találunk egy magyart, vagy bármilyen új tudományos felfedezés kapcsán felmerül egy honfitársunk neve, de az, hogy egy pekingi tv-nél egy magyar lány a műsorvezető. Váradi Viki 2 idegennyelv után kezdett el kínaiul tanulni, majd ösztöndíjat nyert Pekingbe és végül ott ragadt. Ma az egyik helyi tv háziasszonya. Csak így tovább! Amilyen kevesen vagyunk a világon, olyan nagy a tehetségünk.  

Szólj hozzá!

Címkék: tv magyar magyarország lány peking ösztöndíj


2012.02.12. 14:30 SzöcsKe

Pirosat kaptak a pirosak

Az ombudsman újra bevetette magát, most az pirosmatricás autókért. Szerintük rossz környezetvédelmi besorolást kapott rengeteg gépjármű, ezért az ő nevükben méltatlankodnak a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál. A szmogriadó miatt ugyanis tilos használni ezeket a kocsikat, súlyos büntetést kaphatnak, akik mégis megteszik. A magam részéről azt szorgalmaznám, hogy amikor ennyire szennyezett a levegő, akkor a matrica színétől függetlenül, semmilyen járgányt ne lehessen használni.

Szólj hozzá!

Címkék: kocsi ombudsman levegő természetvédelem szmog gépjármű Nemzeti Közlekedési hatóság


2012.02.12. 12:19 SzöcsKe

Élet az életért

A Honvédelmi Minisztérium verőcei betegotthonának szennyvize egyenesen a Morgó-patakba torkollott, ezzel egy ritka halfajt veszélyeztetett. Már lépéseket tett a szervezet azért, hogy ne legyenek rossz hatással a vörös könyves petényi márnára, de a vízi élőlények populációját már érhették később jelentkező negatív hatások. Ilyen az, amikor életet mentünk az egyik helyen, de egy másik helyen ezért valakinek meg kell halnia. Máshogy tényleg nem lehet!?

Szólj hozzá!

Címkék: környezetvédelem környezetszennyezés verőce márna ökológia honvédelmi minisztérium morgó patak


2012.02.12. 10:23 Szepedoktor

Na végre

Majdnem négy év után, végre a minap Haiti elismerte Koszovó függetlenségét. Laurent Lamothe haiti külügyminiszter azt követően jelentette be a lépést, hogy Port-au-Prince-ben találkozott koszovói kollégájával, Enver Hoxhajjal. Az egy dolog, hogy Belgrád még Szerbia tartományának tekinti Koszovót, de Haiti legalább már megvan. Kis lépés is lépés. Hajrá Enver!

 

Szólj hozzá!

Címkék: politika szerbia függetlenség koszovó belgrád haiti


2012.02.12. 08:09 Szepedoktor

Reszkessetek, megtörtem!

Macaulay Culkin betegségéről pletykálnak, a színészt ugyanis csontsoványan, aggasztó állapotban fotózták le a napokban New Yorkban. Az édes, tejfölszőke gyermeksztárból egy pár zajos sikert hozó film után, drogos és részeges tini lett. Megroppantotta a siker. Most 31 éves és így néz ki. Kevin szedd össze magad!

Szólj hozzá!

Címkék: film beteg new york pletyka kevin macaulay culkin


2012.02.11. 21:10 SzöcsKe

Bús lánglovagok

Több száz tűzoltótól válnak meg a fővárosi egységeknél. Kevesebb autó lesz, ugyanakkor újabb szolgálatok nyílhatnak a peremterületeken. A rosszabb elosztás veszélyeztetheti Budapest biztonságát, bár az átalakítást szervezők szerint ez semmilyen befolyással nem lesz az ellátásban. Ha már elvonás, összevonás, leépítés, akkor biztos nem a rendvédelmi szerveknél kellene kezdeni, mivel a lánglovagok nem csak fákon rekedt cicákat mentenek...

Szólj hozzá!

Címkék: budapest tűz főváros tűzoltóság tűzoltó rendvédelem


2012.02.11. 19:41 Szepedoktor

2 kerék 4 kerék

Ma 78 éves John Norman Surtees. Ki? Az az ember, aki 7 motoros bajnoki és egy F1-es bajnoki címmel rendelkezik. F1-es pályafutása során 24 csapattársa volt, 14 szezonja, 6 győzelme, 8 rajtelsősége, 11 leggyorsabb köre és 24 dobogós helyezése. 59 alkalommal fordult elő, hogy nem tudta befejezni az aktuális futamát, ami igen nagy számnak mondható, tekintve azt, hogy 111 versenyen indult el. Ma ki tudná ezt utána csinálni?

Szólj hozzá!

Címkék: motor sport f1 rekord kerék


2012.02.11. 17:20 SzöcsKe

Szájhős

VV Veronika, az RTL kacsacsőrű emlő(hő)se megműtteti a csúzliszáját. Az implantátuma már nem tetszik neki, vagy csak kényelmetlen? Mindegy, úgyis kiszedeti. Üdvözölendő a döntés, hiszen nem nyújt esztétikus látványt a lány. A délutáni szieszta után összepisálná magát egy ovis, ha Veronika ébreszti fel. De ha már kés alá fekszik, javallott lenne behelyezni az agya helyére a pittyéből kioktrojált mesterséges készítményt, hogy ott is lötyögjön valami.

Madár az ász. Csináljunk "Egymillióan VV Veronika agybeültetéséért" facebook csoportot!

veronika.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média celeb való világ vv5 VV Veronika RTL


süti beállítások módosítása