Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

2012.03.24. 15:27 Mr. Soze

Felelőtlen nyár

A Facebook 2010-es és 2011-es adatait összesítve megfigyelhető pár tendencia a párkapcsolatokban. Természetesen most a "hivatalos" állapotfrissítésről van szó, ezek alapján vontak le az elemzők következtetéseket. Valentin-napon és Karácsonykor a szeretet valóban túlteng az emberekben, a legtöbben ilyenkor kerültek kapcsolatba a profiljuk szerint. A fekete napok a nyári hétvégék. Vajon miért? Távol a párunktól, a Balaton partján, egy koncerten, egy külföldi úton, egy ártatlan sátrazáson a haverokkal elcsattanhat egy titkos csók, ami aztán mégis kiderül. Már aznap.

Szólj hozzá!

Címkék: statisztika internet férfi facebook felmérés szakítás párkapcsolat


A bejegyzés trackback címe:

https://sorkizart.blog.hu/api/trackback/id/tr924336839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása