Dubajban egy világ élelmezésével kapcsolatos konferencia zajlik, ahol a fél Földre vonatkozó kutatásról számoltak be: a magas a sótartalmú ételek miatt rengeteg ér- és szívrendszeri probléma alakul ki. A kaják konyhasótartalmát tíz százalékkal kellene csökkenteni ahhoz, hogy kevesebb beteg legyen. Ahol nem tartják be, ott megadóztatnák a több ételízesítőt használókat - hangzik a felvetés. A kérdés már csak az, hogy megéri hosszabb ideig élni ízetlen ételekkel, ha nem élvezhetjük az életet?
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.