Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

2012.06.28. 20:04 Mr. Soze

Nincs-kotin

A tudomány fejlődésének (na meg az egereken végzett számtalan kísérletnek) hála, újabb esélyt kaphatnak a dohányosok: amerikai kutatók kifejlesztettek egy olyan védőoltást, amely meggátolja a nikotin agyba jutását, így a függőséget okozó hatása is elmarad. A kísérlet 85 százalékban sikeres, így néhány további teszt után megkezdhetik az emberekre szabott gyártást is. Ugyanakkor a dohányosok pszichológiai vágyódását ez sem fogja enyhíteni. Ezek szerint mégis kell a döntés, hogy leszokik az ember, és nem oldják meg helyette mások. Bármennyire is szeretnék ezt a cigivel élők.

Szólj hozzá!

Címkék: kutatás amerika tudomány dohányzás egészség cigaretta életmód


A bejegyzés trackback címe:

https://sorkizart.blog.hu/api/trackback/id/tr444617829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása