Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

2012.01.31. 21:38 Szepedoktor

Kutya hideg

Minden egyes nap hidegebbek az éjszakák. Van ahol -10 Celsius fok alá süllyed a hőmérő higanyszála. Napközben verőfényes napsütés de mégis csontig hatol a sarki szél. Hétvégére pedig 25 éve nem látott mennyiségű havat jósolnak az időjóskák. Ezzel nem lenne semmi gond addig, amíg nem látnék kóbor kutyákat falkában az úton, mellette, a járdán és a parkokban szaglászni. A szívem szakad meg ha arra gondolok, hogy éjszakánként miket kell kiállniuk. 2 hete jártam a helyi sintértelepen. Ott sincs jobb helyen egy eb éjszakára. Elkeserítő. Ezért ma be is fogadtam egy kóbor jószágot.

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország kutya hideg eb fagy


A bejegyzés trackback címe:

https://sorkizart.blog.hu/api/trackback/id/tr884036016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása