Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

2012.02.04. 17:40 Mr. Soze

Tartós

Hans Feldmeier 1948-ban kapott egy doboz disznózsír konzervet. Diák volt még ekkor, Rostockban tanult, és az Amerikából érkező segélycsomag részeként tett szert az ételre. Azóta eltelt 64 év, a konzerv meg a polcon porosodott. Hans úr nem szerette, de nem volt szíve kidobni sem. Aztán most gondolt egyet és bevizsgáltatta, hogy vajon ehető-e még. Kiderült, hogy bár minőségéből veszített, emberi fogyasztásra a mai napig alkalmas a készítmény. Nem tudom, hogy ennek örülök-e.

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány étel minőség konzerv disznózsír


A bejegyzés trackback címe:

https://sorkizart.blog.hu/api/trackback/id/tr264065914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása