Egy ismerős pincéjében lettem figyelmes az alkoholba áztatott kobrára. Valószínűleg nem hátul a kertben szedte össze a hüllőt, majd erjesztette össze a párlattal. Már a látványtól is rögtön fűlt rá a méregfogam, meg akartam ízlelni ezt a különlegességet. Sajnos csak ábránd maradt belőle és azt sem tudtam meg, miben pácolódik a kígyó. Lehet, hogy tequila volt az egzotikus országból származó üvegben. Magyarországon is lehetnénk ilyen kreatívak, gyártsunk mi is hasonló kuriózumokat. Áztassunk szalamandrát borba, siklót pálinkába, gőtét sörbe, békát rumba, esetleg gyíkot vodkába. Azonnal hungarikum lenne mind!
Üveges tekintet. A jószág nem mar többé, de aki elfogyasztja tutira becsavarodik.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
rozsdash 2012.03.03. 18:11:28