Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

2012.03.07. 15:15 Szepedoktor

Temetésbe belehalás

A 24 éves Janaka Basnayake élve eltemettette magát, hogy rekordot döntsön. Korábban már művelt hasonlót, egyszer két és fél, majd pedig hat órán át volt eltemetve. Ezúttal 6 és fél órán keresztül volt a föld alatt 3 méter mélyen. Családja szombaton délelőtt fél tízkor földelte el, és délután 4 órakor ásta ki. A férfi eszméletlen állapotban került elő, és bár azonnal kórházba vitték, ott már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Nincs ilyen hivatalos rekord kategória egyébként. A hülyeségbebelehalás mostantól viszont létezik.

1 komment

Címkék: halál baleset hülye temetés rekord barom jóképességű


A bejegyzés trackback címe:

https://sorkizart.blog.hu/api/trackback/id/tr504292241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beatr 2012.03.07. 19:45:37

Az ilyenek kapják a Darwin-díjat...
süti beállítások módosítása