Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Címkék

alkohol (70) állat (29) állatvilág (80) amerika (129) anglia (48) autó (47) baleset (55) bor (15) börtön (23) botrány (43) budapest (32) bulvár (32) bűntett (21) bűnügy (17) celeb (20) cici (20) egészség (42) egészségügy (39) élővilág (20) ember (18) étel (23) f1 (17) felmérés (25) férfi (70) film (44) foci (52) gazdaság (49) halál (27) hideg (16) internet (24) iskola (18) katasztrófa (15) kína (27) kórház (16) közlekedés (28) kultúra (54) kutatás (33) kutya (31) lopás (33) magyar (79) Magyarország (23) magyarország (185) média (37) németország (18) (79) oktatás (27) olimpia (16) orvos (15) pénz (94) pia (19) politika (112) reklám (15) rekord (37) rendőr (15) rendőrség (75) sör (15) sport (131) szesz (27) szex (40) színes (157) sztár (28) sztori (26) televízió (17) törvény (16) tudomány (117) víz (16) zene (32) Címkefelhő

2012.03.09. 11:00 SzöcsKe

Tésztahíd-avatás

Az egri Sándor Péter, izsáki alapanyagból készült tésztahídja 384 kilogramm terhelés alatt szakadt össze. Ezzel ő lett a napokban véget ért, Kanadában rendezett tésztahíd-építő világbajnokság első helyezettje. A magyarok mindig is jók voltak az ételből készült mérnöki remekművek terhelési versenyein, de a büszkeségünk kora miatt már csak idén nevezhetett utoljára. Csak a korhatár megszabásával tudnank minket megállítani? Sebaj, jövőre biztosan érkezik az utánpótlás.

Törékeny biztonság. A jövő reménysége lehet a hídépítő.

Szólj hozzá!

Címkék: verseny tudomány eger tésztahíd sándor péter


A bejegyzés trackback címe:

https://sorkizart.blog.hu/api/trackback/id/tr34299339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása