Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

2012.03.28. 16:51 Szepedoktor

HaHa

A Hallgatói Hálózat aktivistái, ma 15 órakor elfoglalták a SOTE rektori titkárságát. A mintegy 20 HaHa-s aktivista ülősztrájkba kezdett, és addig nem hajlandók elhagyni az egyetemi épületet, amíg az intézmény vezetősége nem kezdeményez eljárást Schmitt Pál, köztársasági elnök másolt kisdoktorijának ügyében. Azon túl, hogy egy kifogyhatatlan viccforrássá vált az elnök úr, már ennyi sztrájk és szégyen után ideje lenne lépnie valamit. Ha nem teszi meg akkor rá fog lépni az ország.

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: oktatás politika magyar magyarország köztársasági elnök schmitt pál


A bejegyzés trackback címe:

https://sorkizart.blog.hu/api/trackback/id/tr724346043

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A bukott elnök 2012.03.30. 06:52:56

Kedves Naplóm!Mai témánk a diktatúra botrányos államfője, Schmitt Pál lesz. Le sem írom többet ezt a szörnyű nevet, beleborzongok ha csak eszembe jut. Múlt héten a szomszéd Etelka néni legurult a negyedikről a lépcsőházban, mert véletlenül kiejtettem a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása