A Kanári-szigeteki Las Palmas de Gran Canaria Egyetem kutatói érdekes tanulmánnyal hozakodtak elő. Azt állítják, hogy a gyorskaját fogyasztó emberek 51 százalékkal nagyobb eséllyel lesznek depressziósok, mint normálisan táplálkozó társaik. A tanulmány szerint már a legkisebb mennyiség is növeli a rosszkedv kockázatát. Ezt én is tudom tanúsítani: ha hajnalban, támolyogva, az utolsó forintjaimból kérek egy sajtburit, majd bamba tekintettel befalom, másnap mindig depressziósan kelek.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.