Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

2012.05.22. 16:39 Mr. Soze

Csillag született

Az RTL Klub ismét okosat lépett, a külföldi médiából ellesett trükkel nézők tömegeit szíjazza a tévékészülékek elé a Csillag Születik. Ez a trükk pedig nem más, mint a nagy megmondóember személye, a gátlástalan és kíméletlen zsűritag, Puzsér Róbert.

Kis túlzással - vagy inkább túlzás nélkül - lehet állítani, hogy Puzsér az, aki miatt a legtöbben figyelemmel kísérik a tehetségkutatót. Egy csapásra lett hihetetlenül népszerű hazánkban, már a selejtezők alatt a beszólásain nevetett az egész ország. Na meg sokan szidták is. A lényeg, amit a kereskedelmi tévécsatorna is felismert: beszéljenek a műsorról az emberek, akár negatív, akár pozitív értelemben. Puzsér mindent meg is tesz, hogy rivaldafényben legyen, már műsoron kívül is elmondja véleményét a dolgok állásával kapcsolatban, legyen az politika, botrány, vagy Duna-parti dumaparti. Most az RTL Klubnak is bemutatott: őt nem lehet rendszabályozni, ne mondják meg, mit kritizálhat.

Balgaság lenne azt képzelni, hogy a szabadszájú ítész nincs tökéletesen megkomponálva. Nagy valószínűséggel ő maga építette fel, az alapoktól a tetőszerkezetig, azt a képet, amit hétről-hétre röhögve bámulhatunk. Tudja, hogy miből, mikor, mennyit, és hogy kinek. Látszólag semmi sem érdekli, törvények felett áll, miközben egy tökéletes recept legfontosabb és nélkülözhetetlen hozzávalója. Jól csinálja. Jól csinálja, mert veszik, veszed, vesszük.

Igaz, korántsem eredeti az ötlet. Magyarország a média száguldó világában is csak követő, nem diktáló, így a külföldön kedvelt komponenseket ollózza össze, néha több, néha kevesebb sikerrel. Ez most bejött. Angliában feltűnt egy Simon Cowell nevű figura, sok évvel ezelőtt, és megmutatta, hogy a kíméletlen kritika és a kőkemény vélemény szerethető. Simont Anglia mára megunta. Puzsért Magyarország mára megszerette. Le vagyunk maradva, de legalább lemaradva is élvezzük. Azért ez is számít.

Szólj hozzá!

Címkék: média rtl klub bulvár botrány csillag születik tehetségkutató puzsér róbert


A bejegyzés trackback címe:

https://sorkizart.blog.hu/api/trackback/id/tr194531919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása