Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

2012.06.01. 08:11 Szepedoktor

Börtönpornó

Egy neves amerikai pornóst meghívtak vendégségbe a seattle-i börtönbe. A hölgyemény örömmel teljesítette a felkérést. Beterelték a fogvatartottakat egy terembe, és ott tudtak kérdéseket feltenni a színésznőnek. 20 percig tudtak magukon uralkodni a bezárt kanok és rárontottak a szexipari munkásra, közösülés céljából. Szerencsére a rabok nagyobb hányada a renitens társaikat meg tudták fékezni, ám így is igen komoly bunyó kerekedett. Hogy lehet egy börtön igazgatónak ennyi esze? Kutyát sem viszünk macska kiállításra. 

20 komment

Címkék: amerika börtön pornó erőszak rab kérdés színes


A bejegyzés trackback címe:

https://sorkizart.blog.hu/api/trackback/id/tr384556597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tejcsokoládé (törölt) 2012.06.01. 09:57:36

ez mondjuk a 'macskát nem viszünk kutyakiállításra' történet...

R.-né Kerrigan Sára 2012.06.01. 10:14:09

hát, pedig egy tényleg hiteles gangbang mozit lehetett volna forgatni.....

Styxx 2012.06.01. 10:25:46

Hányok azoktól, akiknek mindenről valamilyen magyar vonatkozású, többnyire politikai bénázás jut eszembe, hát most lehányom magam:-)
Vagy, mint amikor a katonai Zrínyi - fősulin, egyetemen akármin, az elvileg nemzetközi biztonságpolitkai szakemberek fellegvárábna annyi eszük volt, hogy egy hálószobába raktak egy örményt egy azerivel. A két ország de facto 25 éve háborúzik a heghyi Karabahért. Az örmény addig froclizta az azeri csávót, amíg az nem vett egy Tesco-gazdaságos fejszét és szétverte az örmény fejét. Ehhez képest a jenki börtönigazgatóság bénázása tejszinhabos leszbi-show.

Eltévelyedés · http://gumimacik.blog.hu/ 2012.06.01. 10:50:39

Hát, aki kurvának megy, ne sírjon, ha megbasszák:) Amúgy tényleg minek ingerelni? A milliomosok tudják, hogy ne furikázzanak kabrio AMG-vel a gettó közepén, mert einstand lesz a vége.

talicskás munkásember 2012.06.01. 11:34:45

Kérdéseket feltenni?!?! Vicc ez ugye?

clt 2012.06.01. 11:58:12

Az egyetlen kérdés, amit a legvisszafogottabb rab tehetett fel: Dugunk? A többi kérdés nélkül...

2012.06.01. 12:32:10

@Styxx: Ez az igazi professzionizmus!

lutria 2012.06.01. 14:29:43

És az milyen kiváló ötlet volt hogy kb.1 hete a Rubint Réka tornaórát tartson a börtönben,vajon a Norbinak eszébe jutott hogy este hányan fognak a testhez simuló ruhában hajolgató felesége látványára recsizni?:)

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.06.01. 15:10:49

csak úgy jelzem, hogy ez a nő NEM EGYEZETT BELE ABBA, HOGY A RABOKKAL KÖZÖSÜLJÖN, és a rabok konkrétan meg akarták erőszakolni, de minimum ténylegesen szexuálisan zaklatták, és EZ KURVÁRA NEM VICC.

attól, hogy valaki kurva, vagy pornószínésznő, még nem automatikusan egy bármikor kúrható szexuális tárgy, akármennyire is szeretnék a kedves kommentelők a nőket így látni.

nagyon remélem, hogy a cikkben szereplő összes rabot további súlyos évekre ítélik csoportosan elkövetett nemi erőszak kísérletéért, és a szájbabaszott börtönigazgatót pedig lesittelik közéjük foglalkozás közben elkövetett veszélyeztetésért, csak hogy gondolkozzon egy kicsit, miért is jó köztörvényesek közé egy nőt beküldeni szabad prédának.

feltételezem, hogy a cikkben szereplő rabok nem fehérgalléros bűncselekményekért lettek lesittelve, ha nem kellett nekik több, mint 20 perc ahhoz, hogy csoportosan megtámadjanak egy egyszál nőt, hanem minimum erőszakos bűncselekményeket követtek el.

kvadrillio 2012.06.01. 16:14:17

SZTEM... azért egy okos vállalkozó GUMINŐKET AZÉRT FORGALMAZHATNA A RABOK SZÁMÁRA, AMIT A KERESETÜKBŐL MEG IS TUDNÁNAK VENNI ! :O)

bbwftw 2012.06.01. 16:27:00

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: b+ téged fizetnek ezért? Vagy ingyen csinálsz magadból hülyét állandóan?

cso zsi 2012.06.01. 16:59:13

@lutria: Vagy inkább hányni.

@kvadrillio: Alapvetően össze kéne ereszteni őket a női foglyokkal.

Ez egyeseknél morális problémát okozhat, hogy a nőjét odabent más, (míg ő odakint mást), de ha ő is bekerül, akkor persze őt is, ha nincs nő.
A rab is ember, bármit követett el. A szeparált öszezártság viszont olyan dolgokat hoz ki az emberekből, amit szabadon nem tennének.

No_Fidesz_No_Problem 2012.06.01. 17:27:07

Nem értem a posztolót.

Schobert Norbertné született Rubint Rékát se akarta senki leteperni, amikor kihívó ruházatban riszálta a rabok előt magát.

odamondó 2012.06.01. 17:44:59

ki volt ez a "neves" pornós.

Almandin 2012.06.01. 18:10:09

@bbwftw: Most kivételesen igazat adok neki. Nagy hülyeség szexuálisan kiéhezett, erőszakos cselekményekért csücsülő rabok közé komoly testőrség nélkül egy pornószínésznőt beengedni. Az is igaz, hogy kurvát sem lehet megerőszakolni. Először egyezkedni kell vele, meg kifizetni a szolgáltatását.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2012.06.01. 18:27:56

@No_Fidesz_No_Problem: Pedig megérdemelte volna. Vérnyúl stb.-nek is mondom, hogy nálunk, amennyire tudom, annak ellenére, hogy egy csomó dolog büntetendő, a bíró mérlegelési jogot kap arra, hogy az áldozat viselkedése mennyire provokálta a bűnelkövetőt, hogy a provokáció mértéke nem haladta-e meg az abban a helyzetben elvárható tűrés mértékét. Merthogy nem lehet minden mértéken felül áldozatnak elfogadni azt, aki ellen bűncselekményt követtek el. A mérlegelés alapja tud lenni az iskolázottság hiánya, a rossz környezet hatása, bizonyos esetekben az ittasság is, és az is, amikor az illető valamit nem bír cérnával. Ugyanis az elfogadható lehet pillanatnyi beszámíthatatlanságnak. És bizony felmerülhet az áldozattól elvárható magatartás gondatlan elmulasztása is, persze ez, mondom, bírói mérlegelés tárgya, és az ügyvéden is múlhat. Amerikában főleg, ahol nem egy tanult és ilyesmire kiképzett embert kell meggyőzni, hanem elég néhány összeszedett surmót, akik aztán a szavazatukkal akadályozhatják az ítélethozatalt.

Hogy egy kurvának milyen kérdéseket lehet feltenni, azt nem sejtem. De valószerűtlen elvárás, hogy a gyermekkoráról vagy az általános műveltégi körbe tartozó érdeklődéséről faggassák. Nem azzal ingerelte végletesen azt a pár szegény barmot, hogy kurva, hanem hogy nyilvánvalóan sikamlós dolgokról eshetett szó.

De lehet, hogy az igazgató ki akart cseszni pár rabbal, és kitette őket ennek a próbának, hogy aztán elverhessék rajtuk a port. Vagy lehetőséget akart adni más raboknak, hogy a kurva megvédésével bizonyíthassák javuló erkölcsi szilárdságukat. Vagy valami szociológiai vagy pszichológiai kísérletet végzett. De felelős a történtekért, ez nyilvánvaló.

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2012.06.02. 01:41:17

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:

"attól, hogy valaki kurva, vagy pornószínésznő, még nem automatikusan egy bármikor kúrható szexuális tárgy, akármennyire is szeretnék a kedves kommentelők a nőket így látni."

csak nagyon halkan jegyzem meg: szerencsére nem minden nő pornószínésznő.

A pornószínésznőnek az a munkája, hogy megrendelésre szexuális tárggyá váljon, és rábízott szerepe szerint akár hitesse el a nézővel, hogy élvezi.

Vannak viszont olyan nők (és többségben) akik nem hajlandóak erre.

Mármost az egy általános jelenség, hogy bármely szakma gyakorlóitól el-elvárják, hogy civilben is vállalják szakmai kvalitásaikat ha épp szükség van rá, úgyhogy nem csoda, hogy néhány rabnak megfordult ez a fejében, lévén nekik szerintük nagy szükségük volt a hölgy kompetenciájának megfelelő segítségre.

Vicces, hogy a magyar nyelvben van egy frappáns mondás, ami arról szól, hogy ki ne csodálkozzon.. és amit minden más esetben elvonatkoztatva szokás használni. Fontos részlet, hogy nem úgy szól a mondás, hogy "aki nőnek áll". Legyél nyugodt tehát, a kommentelők nem gondolják azt a nőkről, amit hiszel.
süti beállítások módosítása