Egy brit felmérés szerint a konyhai balesetek kétharmada friss zöldségek pucolása közben következik be, főként az olyanoknál, amelyek túl kemények és nehéz vágni, mint a tök. A veszélyhelyzetet tovább fokozza, ha valaki igyekszik a konyhában úgy fogni a kést és olyan bravúros technikával dolgozni, ahogyan azt a tévében a sztárszakácsoktól látják zöldségaprítás közben. A sok vagánykodó, önjelölt sztárszakács miatt dobták piacra a szeletelt, hámozott zöldségféléket és többek között az előre csomagolt reszelt sajtot. Lassan olyan nyomorultak leszünk, hogy előre rágott rántott húst is lehet majd kapni.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.