Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Címkék

alkohol (70) állat (29) állatvilág (80) amerika (129) anglia (48) autó (47) baleset (55) bor (15) börtön (23) botrány (43) budapest (32) bulvár (32) bűntett (21) bűnügy (17) celeb (20) cici (20) egészség (42) egészségügy (39) élővilág (20) ember (18) étel (23) f1 (17) felmérés (25) férfi (70) film (44) foci (52) gazdaság (49) halál (27) hideg (16) internet (24) iskola (18) katasztrófa (15) kína (27) kórház (16) közlekedés (28) kultúra (54) kutatás (33) kutya (31) lopás (33) magyar (79) magyarország (185) Magyarország (23) média (37) németország (18) (79) oktatás (27) olimpia (16) orvos (15) pénz (94) pia (19) politika (112) reklám (15) rekord (37) rendőr (15) rendőrség (75) sör (15) sport (131) szesz (27) szex (40) színes (157) sztár (28) sztori (26) televízió (17) törvény (16) tudomány (117) víz (16) zene (32) Címkefelhő

2012.03.11. 21:03 SzöcsKe

Facebookapcsolat

A facebook buktatott le egy bigámista férfit. Újranősült úgy, hogy közben nem vált el exétől, de a volt feleség kiszúrta őket. Ez semmi. A válások egyharmadánál megemlítik a felek a közösségi oldalt, mint a kapcsolatuk megrontóját. Ebben pedig ugye nincsenek benne az együtt élők és együtt járók száma, akiket szintén tönkre vág a virtuális katyvasz. Könyörgöm, a kapcsolatot ne a weben éljük, különben beszippant minket és azt vesszük észre, hogy a facebookkal járunk.

Szólj hozzá!

Címkék: média it tudomány facebook párkapcsolat válás bigámia közösségi média


2012.03.11. 19:19 Mr. Soze

Summer of '82

Ausztrália sok szempontból király hely: akad munka, tengerpartok, homok, kenguruk, de azért van hátulütője is. Rendkívül sok állat csíp, mérgez, szúr, vagy terjeszt betegségeket. Most épp denevérek szállták meg Katherine városka nyugodt utcáit, és a halálos denevérveszettség rémképe ott szárnyal a lakók feje fölött, több ezer példányban. A repülőkutyák miatt járványügyi készültséget rendeltek el a környéken. Ozzy Osbourne biztosan izgatott a hír hallatán.

Szólj hozzá!

Címkék: ausztrália állatvilág ozzy denevér járvány veszettség


2012.03.11. 17:13 SzöcsKe

Maradandó élmény

Tegnap éjjel ötödik alkalommal rendezték meg a Fürdők éjszakáját, amelynek során Budapest legnagyobb strandjai szórakoztató és zenés programokkal várták a publikumot. A legtöbb fiatal ugyanezt éli meg víz nélkül minden hétvégén. Persze átélhetünk a lenti képhez hasonló élményeket is akár a előzetes szervezés nélkül is: láttam már télen, üres szökőkútba fejest ugrani egy illuminált állapotban lévő fiatalt. Maradandó nyomott hagyott a lelkében és a fejében.

Nedves kilátások. Az idomokat stírölő arcokat elnézve jó buli lehetett.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest buli fiatal strand fürdők éjszakája


2012.03.11. 15:22 Szepedoktor

Macskagyilkos

Fél év börtönre ítéltek macskagyilkosságért egy postást Nagy-Britanniában. A 38 éves férfi Windsorban hordta ki a küldeményeket, amikor egy kandúr rendszeresen beugrott kézikocsija rakterébe. A postás hiába próbálta elkergetni, egy idő után pedig annyira megelégelte a dolgot, hogy ütlegelni kezdte a makacs macskát, majd bedobta egy kertbe. Az állat pár órával később kimúlt. A levelek a helyükön, a postás a börtönben. Vannak idegesítő állatok de nem kell őket kivasalni ezért. Az állatkínzás nem menő.

Ők nem az ügyben érintett alakok.

Szólj hozzá!

Címkék: anglia rendőrség börtön állat macska állatvilág postás


2012.03.11. 13:02 SzöcsKe

Szipus folklórműsor

Nem kell ahhoz otthonról kimozdulni, hogy érdekes emberekkel találkozzunk. A teraszra kilépve láttam, ahogy egy kerítésnél lepottyan valamilyen batyu, majd egy ember. A táska nélkül elindult a krapek és zacskóba öntött hígítót lélegezve lépdelt. Beszív, kifúj, beszív kifúj. Mire az ablakom alá ért, lefulladt. Egy helyben állt percekig, rövid bootolás után dalokat énekelt egy garázsajtónak, majd mikor magához tért, útra kelt. Igényes, jól kidolgozott műsor volt. Attól tartok, hogy a produkció közben nem csak az előadó szenvedett agyi károsodást, hanem még magam is.

Szólj hozzá!

Címkék: drog műsor narkó szipu szipuzás hígító


2012.03.11. 11:11 Szepedoktor

Aranyos turné

Első európai turnéjának részeként a cseh fővárosban is kiállítják a világ legdrágább aranypénzét, az 1933-ban vert Double Eagle húszdolláros érmét, amely 7,6 millió dollárért cserélt gazdát egy 2002-es árverésen. Az aranypénzeket 1907-ben kezdték verni Theodore Roosevelt amerikai elnök kívánságára, aki rajongott az antik görög pénzérmékért, és azt akarta, hogy hasonló szépségű aranypénzek legyenek forgalomban az Egyesült Államokban is. Ma 13 példány ismert belőle. Döbbenetes, mennyivel többet érhet valami, ha ritka és egyedülálló.

Aranyos aprópénz.

Szólj hozzá!

Címkék: amerika pénz rekord sas arany cici


2012.03.11. 09:09 Mr. Soze

Figyelmes eb

Jó dolog, ha van kutya a háznál. A négylábú barát akár még az életünket is megmentheti. Tudna erről mesélni az angol Carol Miller is, akinek Hamish nevű cocker spániele már négyszer szólt, hogy eljött az injekció ideje: a nő súlyos cukorbeteg, a kutya azonban meg tudja különböztetni az alacsony és magas vércukorszintnél keletkező verejték szagát. A blöki egy speciális tréningen tanulta meg ezt a hasznos képességet, és mint a példa mutatja, nem volt kidobott pénz. Jár a jutalomfalatka.

Szólj hozzá!

Címkék: anglia kutya cukorbetegség állatvilág injekció


2012.03.10. 21:00 SzöcsKe

Tüntetés minden szinten

A Magyar Szolidaritás Mozgalom Mozgalom Együtt tagjai tüntetést tartottak ma a Kossuth téren. Ez a demostráció már a sokadik az évben és még ki tudja mennyi lesz. Mindenkinek joga van kinyilvánítani a nemtetszését, ezért jó hír lehet a következő időszak tüntetőinek, hogy a tér alá több szintes parkoló épül. Ezután még többen mehetnek majd megmondani a magukét. Mellesleg autók befogadására is alkalmas lesz a mélygarázs.

Szólj hozzá!

Címkék: tüntetés kossuth tér mélygarázs parkoló demostráció


2012.03.10. 19:34 Szepedoktor

Nincs több cici

Nem lesz több meztelen nő a legnagyobb német bulvárlap, a Bild címlapján. Nőnapon szakítottak a hagyománnyal az orgánum szerkesztői. Az újság 1984-től közölt fotókat első oldalán fedetlen testű nőkről, összesen mintegy ötezren mutatkoztak be ruhátlanul. Az "utolsó fecske" a német lap címoldalán egy lengyel nő volt. Kíváncsi lennék mennyire fog visszaesni a lap forgalma ezentúl. A gyönyörű mellekkel mindent el lehet adni. 

Csodaszép, nem?

Szólj hozzá!

Címkék: újság bulvár német cic meztelen csöcs mell fedetlen kebel


2012.03.10. 17:30 Mr. Soze

Hajnali harcos

Az éjszakai élet tele van magányos lovagokkal, akik egyedül néznek szembe a hajnal egyre növekvő fenyegetésével. Kidőlt haverok, egyedül hazainduló részegek ők, akik csak az éjjel-nappali kajáldáig jutottak. Buli után besétáltam egy ilyen hamburgerezőbe, ahol arccal a majonézbe borulva aludt egy fiatalember. Kérdeztem a pultosokat, hogy mióta van itt, azt válaszolták, úgy húsz perce. Épp meg akartam nézni, hogy lélegzik-e, amikor megmozdult, megvakarta a nyakában a csalamádét, megpiszkálta a fülébe öntött sót, aztán ismét mély álomba zuhant. Úgy döntöttem, nem zargatom.

1 komment

Címkék: történet alkohol buli éjszaka részeg hamburger


süti beállítások módosítása