Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

2012.03.18. 19:00 SzöcsKe

Tűzzel játszanak

Jellemzően a jó idővel párosul egy rossz dolog: ég az avar, a fű, a nádas és minden ami csak lángra kaphat. Nem lehet elégszer megpofázni az embereknek, hogy ne gyújtsanak tüzet szélben főleg olyan helyen, ahol veszélyt okozhatnak. De mintha csupa gyerek lakná a világot: felgyújtanak mindent, amit csak érnek. Csak pusztítják a lakhelyüket, de kíváncsi lennék, hogy ezek a Taigetosz-pozitív embereket miért nem dobták le annak idején a hegyről.

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország gyújtogatás tűz ég nádas tilalom avar


2012.03.18. 17:03 SzöcsKe

Steril életért pizza

Egy amerikai urológia ingyen pizzával kecsegteti azokat a klienseket, akik elköttetik magukat. A férfiaknak még meccseket is közvetítenek, hogy élményekkel teli szolgáltatás kapjanak. Leginkább nagycsaládosoknak ajánlják a fogamzásgátlást (a maguk érdekes módján). A demográfiai adatokat nézve, nálunk fordítva kellene ajánlani. A kormány igazán befektethetne néhány pizzába a nép javára, hogy cserébe csináljanak több gyereket.

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány fogamzásgátlás meccs életmód pizza gyerekvállalás demográfia Amerika


2012.03.18. 15:12 SzöcsKe

Sütni tilos!

Romániában hamarosan életbe lép a pikniktörvény. Erre azért volt szükség a jogszabály megalkotói szerint, mert a kirándulók szeméttel árasztották el a természetet. A szomszédos országban hagyomány sütögetni a szabadban és állítólag sokan félnek, hogy majd elvonási tüneteik lesznek, ha nem kapnak helyet az ételek elkészítéséhez. Csak nehogy habzó szájjal állnak majd sorba a határátkelőknél, hogy átjöjjenek Magyarországra flekkent sütni.

Szólj hozzá!

Címkék: természet természetvédelem hagyomány piknik sütni Magyarország Rómáni pikniktörvény


2012.03.18. 13:12 Szepedoktor

Kína a gagyi ellen

Az idei év egészére kiterjedő kampányba kezdett a kínai rendőrség, amelyben tiltott adalékokat tartalmazó élelmiszerek, illegális eredetű főzőolajok, a romlott sertéshúsok és a hamisított gyógyszerek nyomába erednek. Tavaly rengeteg szabálytalanságot tártak fel a hatóságok ezért most szervezetten csapnak le a gagyira. Kíváncsi vagyok, hogy a rendőrség módszerei nem hamisított és lopott eljárások-e. Persze arról nem szólnak a hírek, hogy a márkák eredetiségét ellenőrzik-e a kínai kopók. 

Szólj hozzá!

Címkék: kína tudomány rendőrség egészség gagyi olaj egészségügy élelmiszer


2012.03.18. 11:18 Szepedoktor

Férfias játék

A foci férfias játék. Természetesen vannak kitűnő női labdarúgók is, de mégis a fiúk sportja. A legtöbb gólt lövő csapat nyeri a meccset, és a gólok után ezt a csapattársak általában alaposan megünneplik. Sokszor sajátos módon tudnak egymásnak örülni a fiúk. Az alábbi kép is erről árulkodik. Minden meccsen kimelegszenek a srácok, ezért a rövidnadrág.

Ezt jól felhúzták.

Szólj hozzá!

Címkék: anglia sport magyar foci botrány gól kuki


2012.03.18. 09:27 Szepedoktor

Stockholm a 3.

A svéd főváros lett a harmadik legnépszerűbb utazási cél Párizs és Amszterdam mögött Európában. Ez egy igen megtisztelő cím és turisztikai szempontból további fejlődést ígér. Az első 10-be sajnos nem fért be Budapest, de évről évre egyre előkelőbb helyet szerez a magyar főváros. Egy ponton túl nem tudunk tovább fejlődni. Amíg óriási gödrök tátonganak szerte a fővárosban és napról napra kérdéses a tömegközlekedés megléte, addig ne számítsunk látogatók rohamára. Tanulnunk kellene az első tíztől. 

Szólj hozzá!

Címkék: média budapest turizmus magyar kultúra magyarország


2012.03.17. 19:25 SzöcsKe

Nem kell nyavajogni

Tessék lássék, aki eddig aggodalmaskodott a mínuszok miatt, annak most már lehet örülni: megdőltek a tavaszi melegrekordok a mai nap folyamán. A 24,5 Celsius fok az új csúcs, nem kell panaszkodni. Vagy mégis, hiszen már eltűnt az ősz és a tavasz. Fellélegezhetnek, akik egész nap a hideg vagy a meleg miatt nyafognak. Rossz hír a ruhaiparnak, hiszen lassan ezentúl nem kell az átmeneti évszakokra kollekciókat gyártaniuk. Jó hír nekünk, hogy nem kell tovább hallgatni a fagyok miatt a fülünkbe picsogókat.

Szólj hozzá!

Címkék: tavasz ruha ősz meleg tél nyár rekord évszka


2012.03.17. 17:33 Szepedoktor

Szentsexshop

Kizárólag keresztényeknek szóló internetes szexboltot nyitott egy volt lelkész. Erre azért volt szükség, mert sok keresztény ember zavarba jön ha a szexualitásról van szó. A netes áruházban a visszafogottság a jelszó. Nincsenek pornográf képek és meztelen nők a reklámokban. Ez azért elég két élű dolog szerintem. Ha valaki zavarba jön a nyilvánosság előtt két cicitől, akkor nem vesz magának gésagolyókat otthonra. Vagy ez csak álkereszténység a nyilvánosságnak és a zárt ajtók mögött jöhet a gang-bang? 

Szólj hozzá!

Címkék: szex pornó pénisz csöcs keresztény farok cici mellek gang bang


2012.03.17. 15:31 Szepedoktor

Balos

A világ népességének 10-15%-a egy kisebbséghez tartozik. A legnagyobbhoz. Ők a balkezes emberek. Ez egy egyszerű genetikai eltérés és nem betegség. A bal kéz dominanciája nem befolyásolja gazdáját semmiben. Régebben erőszakosan szoktatták át a gyerekeket, mert szégyenletesnek gondolták a bal kéz használatát. Van egy másik balos jobbos szabály is. Ez a férfiak körében terjedt el, ugyanis van aki jobbra és van aki balra teszi reggel a csomagot, hogy a nadrág ne nyomja. Na egy balos férfit szoktassanak át jobbosra. Nem fog sikerülni.

Bal kéz szabály.

Szólj hozzá!

Címkék: amerika férfi magyarország tudomány világ pénisz csomag bal here


2012.03.17. 13:08 SzöcsKe

Ky-Bor-gok

Egy londoni férfi 4 év kitartó munkájának eredményéből született meg a dugóhúzó és bortöltő gépezete. A kicsit több, mint fél méter magas és majd egy méter hosszú szerkezet, amit 300 darab ócskavas hoz nehézkesen működésbe. Mindezek ellenére 35 millió forintnak megfelelő fontért vásárolták meg. Ötletes, de nem biztos, hogy a prototípus láttán más is rendel tőle ilyet. Én rengeteg hasonló gépet ismeret, akik minden nap utánozzák a szerves gépet, sőt, pillanatok alatt el is tüntetik a bort a palackból.

Szólj hozzá!

Címkék: brit tudomány alkohol bor gép ember forint font gépezet ócskavas


süti beállítások módosítása