Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

2012.05.20. 20:02 Mr. Soze

Állapot: házas

A világ egyik leggazdagabb embere, Mark Zuckerberg a héten lett dollármilliomosból dollármilliárdos. Ekkora vagyonnal nem tarthat sokáig felszedni egy nőt, a Facebook alapító atyja azonban hűséges 9 éve megismert barátnőjéhez: szűk baráti körben feleségül vette a még nebulókorában, a Harvardon elhódított Priscilla Chant. Jöhet a régi, ismét igaznak tűnő mondás: minden sikeres férfi mögött áll egy nő.

Szólj hozzá!

Címkék: férfi facebook pénz házasság vagyon gazdagság zuckerberg


2012.05.20. 18:00 SzöcsKe

2696

Egy liter benzinnel 2696 kilométert tett meg a Kecskeméti Főiskola GAMF Karának csapata a hollandiai ECO-Maratonon. Teljesítményük a második helyre volt elég a kétszáz nevező közül. A világelső franciák által felállított távot ugyan nem tudták elérni, mégis kiváló eredményt értek el. Büszkék lehetünk rájuk, talán valamilyen környezetbarát módszert is sikerülhet kidolgozniuk a végén.

Négykerékbe zsúfolt tudomány. Elismerésre méltó a megtett távolság.

eco.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány rekord benzin környezettudatosság autómobil Magyarország Kecskeméti Főiskola


2012.05.20. 16:01 Sorkizárt

Brand new Sorkizárt

Lehet sokan azt hiszik a szerzőkről, hogy egy-egy mondattal jól beszólnak itt mindenkinek. Nem így van. A glossza egy rövid műfaj, mi követjük a műfajt. De. Aki kételkedne abban, hogy képtelenek vagyunk arra, hogy kifejtsünk részletesebb egy témát, annak csalódást okozunk: ezentúl hosszabb bejegyzéseket is írunk. A design és az oldal szerkezete már megújult, ehhez pedig egy frissült tartalom is jár. Megkapjátok!

Szólj hozzá!

Címkék: Sorkizárt múgújulás


2012.05.20. 14:10 Szepedoktor

Fülelj

Kutatások alapján megjósolható a hangunk alapján a szexuális aktivitásunk. A felmérésben részt vett férfiak és nők közül, akiknek többen találták vonzónak a hangját, azokról kiderült, hogy sokkal több partnerük volt korábban. Az egyszerű végkövetkeztetés szerint a vonzó beszédhangú embereknek szexuálisan szabados az élete. Érdemes nyitott füllel közlekedni és ha véletlenül berekednénk, akkor semmiképpen ne bonyolódjunk olyan kapcsolatba, amitől esetleg többet várnánk. Nem lesznek jó esélyeink.

Szólj hozzá!

Címkék: kutatás férfi szex tudomány hang fül társ


2012.05.20. 12:09 Mr. Soze

Mindet meg kell enni!

Francia kutatók szerint pár éven belül eljöhet az áttörés a környezettudatos táplálkozásban. Jelenleg ugyanis olyan üdítős dobozokat fejlesztenek, amiket megehetünk, miután kiürültek. Ezek egy bizonyos alga bázisán létrehozott műanyagból készülnek, csokoládé ízűek, és teljes mértékben elfogyaszthatóak. Pár éven belül a piacra kerülhet a találmány. Hát, a mekis kajánál csak nem lesz egészségtelenebb.

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány táplálkozás étel fejlesztés szervezet műanyag bomlás


2012.05.20. 10:16 Szepedoktor

Kutyikút

Sok kutyásnak gondot okoz, hogy kedvenc ebének mindig biztosítson friss vizet. Sokszor elfelejtik kicserélni a tálban álló itókát. Van megoldás. Az új találmányt egyszerűen csak rá kell csatlakoztatni a kerti csapra és meg kell tanítani a kutyát a használatára. Ez iszonyatosan okos és hasznos dolog. Azoknak a kutyásoknak és kutyáknak pedig, akik panelben élnek marad a cavinton.

Tappancsot a jelre, jön is a friss víz

Szólj hozzá!

Címkék: kutya állatvilág találmány víz élővilág kút itatás


2012.05.20. 08:14 SzöcsKe

Tétova adózók

Holnap éjfélkor lejár az adóbevallások benyújtásának határideje Magyarországon. Állítólag szombatig még egy millió magyar nem tett eleget a kötelességének, ami az összeshez (4,5 millió fő) képest elég sok. Bár nem csodálkoznék a helyükben: a múltkor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egyik irodájában intéztem az ügyemet, mikor a mellettem lévő ügyféltől hallottam, hogy hozta a 2008-as adóbevallást. Na mondom, ő sem siette el...

Szólj hozzá!

Címkék: politika gazdaság határidő adóbevallás Magyarország Nemzeti Adó és Vámhivatal


2012.05.19. 20:14 Szepedoktor

Ne szórakozz Erzsivel

A brit trónörökösök azt mondták, kamaszkoruk egyik fájdalmas tapasztalata volt, hogy nem érdemes ujjat húzni a királynővel. Vilmos és Harry herceg egy televíziós interjúban bevallották, nagymamájuk nem szigorúbb, mint bárki másé, ennek ellenére sohasem mertek szórakozni vele. Ez nem hír, ezek tények. Aki csak egy kicsit értelmes és érző ember, az még álmában sem mer szórakozni a nagymamájával. Tiszteli, segíti és szót fogad neki, legyen akárhány éves. Isten óvja a nagyikat!

Szólj hozzá!

Címkék: anglia celeb szórakozás színes nagymama királynő herceg


2012.05.19. 17:58 SzöcsKe

A kritika nyaktilója

Két iráni fiatal Németországban nyilvánosan le akart fejezni egy juhot. A performanszt az interneten közvetítették és a közönségére bízták az állat sorsát. Bár kegyelmet kapott az birka, mégis feljelentették a társadalomkritizáló művészeket. A móka pedig most jön: a nyaktilóért több millió forintnyi dollárt ajánlottak fel. Akár börtönbe kerülnek a juhkínzók, akár nem, legrosszabb esetben is milliomosok lesznek. Úgy tűnik, kifizetődő gyilkossággal riogatni az embereket.

Szólj hozzá!

Címkék: állat gyilkosság színes milliomos juh nyaktiló Irán Németország


2012.05.19. 16:05 Mr. Soze

Vörös terror

A viharos szél felkavarta és a levegőbe juttatta a Mal Zrt. tározóiból a kiszáradt vörösiszapot, függönyt képezve az apró szemcsékből. Kolontáron nem lehetett az utcán nyitott szemmel járni, csak lehajtott fejjel, védekezve az irritáló por elől. A szállópor-koncentrációt mérő műszerek is kiakadtak, a szülők nem engedték iskolába a gyerekeiket. Lesz még valaha ezeknek az embereknek lehetőségük a normális életre?

Szólj hozzá!

Címkék: katasztrófa légszennyezettség vörösiszap kolontár szállópor


süti beállítások módosítása