Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

2012.07.01. 20:09 Mr. Soze

Nem úgy van az!

13-0-ás állásnál döntött úgy egy spanyol utánpótlási mérkőzést vezető bíró, hogy szerencsét próbál ő is: elvette a hátvédtől a labdát, majd úgy 25 méterről kapura bombázott. Sajnos a lövés csak kapufa lett, így az eredményen nem tudott változtatni a túlfűtött úriember. Évekkel ezelőtt volt egy hasonló eset, akkor egy angol bíró szerzett labdát, de ő a hálóba is talált, 24-0-ról 25-0-ra módosítva az eredményt. Ezek után tömegverekedés tört ki, és a bírát is rendesen elpáholták az önérzetes vesztesek. Azért mégis álljon már meg a menet.

Szólj hozzá!

Címkék: anglia sport foci spanyolország verekedés utánpótlás


2012.07.01. 16:58 SzöcsKe

Kurva légy

Mérhetetlenül bosszús vagyok a legyektől. Nem csak most, a mindenkori tavasztól a mindenkori őszig. A legidegesítőbb, hogy 5 perce még kutyaszart majszolt, most pedig rászáll az arcomra. Azzal, hogy előttem cikázik, kihozza belőlem az állatot. Csináljak bárhol bármit, az fix, hogy nem hagy békén. Nem kértem, hogy bejöjjön a lakásba. Érdekes, hogy a többi repülő kis rohadék tudja, hogy kint van a helye, csak a légy nem képes élni hagyni engem, másokat.

Talán a leghelyesebb döntése az emberiségnek az volt, hogy egy egész iparágat épített a haszontalan állatok kivégzésére. A légcsapó menti meg a nyugalmat. Ennek a tárgynak viszont van egy olyan tulajdonsága, hogy folyton eltűnik, amikor szükség van rá. Aztán mi történik? Szentségelek, idegeskedek, mivel már megint rászáll a fejemre az a kurva légy.

Kész szerencse, hogy szinte bármilyen tárgyat fel tudok használni a gyilkoláshoz. Már csak egy probléma van: gyorsabb nálam. Hosszú és értékes perceket rabol el az életemből a hajkurászás. Amikor végre megszabadulok tőle, mi történik? Ott marad a trancsírozott hullája és takaríthatok. Felocsúdnék, de jön egy újabb. A háború örökké tart, sosem lesz vége. Életem végéig csatáznom kell a legyekkel. Kezdődjön a vadászat!

Szólj hozzá!

Címkék: állat lakás sztori ember légy légycsapó


2012.07.01. 14:10 Szepedoktor

Lovas nemzet

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Költségvetési Főosztálya elrendelte a lovak megszámlálását a kórházakban – legalábbis erről kaptak levelet a minap a főigazgatók. A vezetői utasítás indoklása szerint a lovas ágazathoz jelenleg is jelentős vagyon tartozik, s e vagyonelemek összeírása nélkül nincs jó gazdálkodás. Ezen már röhögni sem lehet. Lovas nemzet a magyar, de ekkora baromsággal (szamársággal vagy öszvérséggel ha már ló) régen nem találkoztunk. Bizonyára ez a hülység is teljesen ingyen volt.

Szólj hozzá!

Címkék: politika magyar gazdaság kórház pénz levél miniszter öszvér


2012.07.01. 11:24 Mr. Soze

Csak büszkén

Egy finn matematikus úgy határozott, hogy elkészíti a világ eddigi legnehezebben megfejthető Sudokuját. Arto Inkala el is nevezte rejtvényét a számjátékok Mount Everestjének, és egyenesen zseninek fogja tartani azt, aki megfejti majd a feladványt. Általában 1-5-ig osztályozzák a Sudokut nehézség szerint, ő 11-est adott a sajátjára. Nem 6-ost, hanem 11-est. Hát az biztos, hogy van már egyvalaki, akit Arto úr zseninek tart.

Szólj hozzá!

Címkék: játék finn feladvány számok színes rejtvény matematika sudoku


2012.07.01. 09:05 Szepedoktor

Galamb mafia

Ismeretlen tettesek ellopták az angol nyílt teniszbajnokságon hivatalból szolgálatot teljesítő vadászsólymot. A Rufus névre hallgató ragadozó feladata az volt, hogy puszta jelenlétével elriassza a pályák környékéről a galambokat. Egyértelmű, hogy a szervezett bűnözés begyűrűzött az állatvilágba is és a galamb mafia lecsapott a legnagyobb ellenségére. Rufus többé nem szabja meg senkinek kit szarjon le.

Szólj hozzá!

Címkék: sport sólyom angol lopás mafia élővilág galamb tenisz bűntény


2012.06.30. 19:51 Mr. Soze

A fertő csúcsa

Két éve várja az osztrák közvélemény, hogy mi az egyház gyermekmolesztálási botrányaival kapcsolatban az igazság. 2010-ben robbant a bomba: leomlott a hallgatás fala, sokan közvetlenül fordultak a sajtóhoz, hogy elmondják az évtizedekkel ezelőtt átélt szörnyűségeket. Azóta mintegy 600 jogos panaszt talált a bécsi főegyházmegye kérésére megalakult bizottság: a legtöbb visszaélést az 1960-as években követték el, a leggyakoribb áldozatok a 10-13 éves kisfiúk voltak. Erre mondják azt, hogy minden viccnek van alapja. És az alap általában nem a szánkat húzza mosolyra, hanem a bicskát nyitja ki a zsebekben.

Szólj hozzá!

Címkék: ausztria rendőrség egyház botrány pap gyermekvédelem molesztálás


2012.06.30. 16:25 Szepedoktor

Vízlábnyom

A víz az egyik legnagyobb kincsünk. Ha sós, ha édes. A testünk nagyrésze ebből van. Nélküle nem tudunk élni. Benne laknak a halak, és hajókázni is lehet rajta.

A víz jelenléte meghatározza mindennapi életünket. Természetesnek vesszük, hogy az ivóvíz a megfelelő mennyiségben mindig rendelkezésünkre áll. Ennek következtében sokszor nem úgy viszonyulunk a vízhez, ahogy az megérdemelné, pazaroljuk, szennyezzük, nem vigyázunk környezetünkre. Sajnos beláthatatlan következményekkel járhat, ha hamarosan ezen a magatartáson nem változtatunk. Létezik egy weboldal, ahol meghökkentő dolgokkal hívják fel a figyelmünket arra, hogy egy nap alatt mennyi vizet használunk el közvetetten vagy közvetlenül. Nem is gondolnánk rá. Érdemes tátani a szánkat egy kicsit: http://www.imagineallthewater.eu/HU

Ezek után ha csak egy percig eszünkbe jut naponta az itt olvasott adatok valamelyike, máris tehetünk egy kicsit a jövőnkért. Megéri ezzel foglalkozni még akkor is ha éppen nem látjuk a közvetlen eredményét, mert hosszú távon igazi zöld katonák lehetünk. Engem legalábbis jó érzéssel tölt el, amikor egy adag agyonolvasott újságot a szelektív konténerbe dobok. Neked mekkora a vízlábnyomod?

 

Szólj hozzá!

Címkék: jövő nap tudomány természet gond víz szennyezés tiszta lábnyom édesvíz Föld


2012.06.30. 14:10 Szepedoktor

Szabad idő

Az idei évben nemcsak szökőnap, hanem szökőmásodperc is van, ezért június 30-án éjfélkor, azaz ma, egy másodpercre megáll az idő. Egy másodperccel vissza kell állítani az órákat. Mindenki oldja meg magának. A lényeg, hogy lesz 1 azaz egy másodpercünk, amikor nem öregszünk és olyat tehetünk, amit nem tennénk meg akkor, amikor telik az időnk. Tessék okosan kihasználni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány óra világ év egy idő szabad másodperc


2012.06.30. 11:14 Mr. Soze

Elkötelezetten

Hatan próbáltak eltéríteni egy repülőgépet Kínában, de nem jártak szerencsével. Röviddel a Hotan városából való felszállást követően akarták elfoglalni a járatot a terroristák, ám a személyzet és az utasok legyűrték őket. A repülőgépen utazó két rendőr súlyosan, az utasok közül többen könnyebben megsérültek, a gép viszont sikeresen landolt. Ez van akkor, ha egy kínait nem hagysz munkába menni. Neki muszáj munkába mennie. Ne akard megterrorizálni.

Szólj hozzá!

Címkék: kína közlekedés rendőrség terrorizmus repülőgép eltérítés


2012.06.30. 08:25 SzöcsKe

IC 443

Egy amerikai asztrofotós (csillagászati fényképész) érdekes képet készített egy rég felrobbant csillagról. Az űrkutatók kozmikus medúza jelzővel illették a jelenséget, hiszen szerintük a tengeri élőlényre emlékeztet a szupernóva maradványa. Szerintem pedig olyan, mint egy atombomba robbanása utáni gombafelhő. Na jó, nem leszek ennyire XXI. századi pesszimista korcs, tényleg olyan mint egy medúza.

Az IC 443-ból lett Medúza-köd az oxigén, a nitrogén és a kén miatt ilyen színes.

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány csillagászat atombomba medúza Amerika USA asztrofotós Medúza köd


süti beállítások módosítása