Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Címkék

alkohol (70) állat (29) állatvilág (80) amerika (129) anglia (48) autó (47) baleset (55) bor (15) börtön (23) botrány (43) budapest (32) bulvár (32) bűntett (21) bűnügy (17) celeb (20) cici (20) egészség (42) egészségügy (39) élővilág (20) ember (18) étel (23) f1 (17) felmérés (25) férfi (70) film (44) foci (52) gazdaság (49) halál (27) hideg (16) internet (24) iskola (18) katasztrófa (15) kína (27) kórház (16) közlekedés (28) kultúra (54) kutatás (33) kutya (31) lopás (33) magyar (79) magyarország (185) Magyarország (23) média (37) németország (18) (79) oktatás (27) olimpia (16) orvos (15) pénz (94) pia (19) politika (112) reklám (15) rekord (37) rendőr (15) rendőrség (75) sör (15) sport (131) szesz (27) szex (40) színes (157) sztár (28) sztori (26) televízió (17) törvény (16) tudomány (117) víz (16) zene (32) Címkefelhő

2012.03.04. 20:55 SzöcsKe

Debreceni Eiffel

Egy debreceni mester elkészítette fából a párizsi Eiffel-tornyot. Két hét alatt készült el tetőfedőkből álló látványosság, ami hat méter magasra sikeredett. Szép munka és talán még turistákat is várhat az eredetileg hentes végzettségű úriember a nevezetesség képmásához. Aki eszes és tehetséges, gazdagodjon meg, bár erre akár még az egész hazai vendéglátást is építhetnénk: Nagykanizsán felhúzzuk a Taj Mahalt, Baján az Empire State Buldinget Tatabányán pedig a Burdzs Kalifát. A siker garantált.

Kimagasló teljesítmény. Ha ilyet tud valaki két hét alatt, akkor mire lehet még képes?

eiffel.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fa baja debrecen színes épület nagykanizsa taj mahal eiffel torony tetőfedő tatbánya


2012.03.04. 19:05 Szepedoktor

Braunschweigi jótevő

Valakinek nagyon sok pénze és hatalmas szíve van a németországi Braunschweigben. Az illető már 50 millió forintnál is több eurót ajándékozott el a városban úgy, hogy nem fedte fel a kilétét. Az adományokat egy borítékba helyezi és a lábtörlő alatt hagyja vagy bedobja a postaládába. Okos emberről van szó, mert csak annyit ad, amennyi még nem adóköteles. Olyanokon segít akik tényleg rászorulnak. Vagy egy bűnöző, akit nem hagy nyugodni a lelkiismeret, vagy egy haldokló milliomos. Én ma kétszer is megnéztem a lábtörlőmet és a postaládámat. Találtam egy csótányt és egy számlalevelet. Itt nincs mese.  

Éhen halt... 

Szólj hozzá!

Címkék: német magyarország számla adomány csótány jótevő


2012.03.04. 16:23 Mr. Soze

Fekete toplista

Magyarország 20 éven át vezetett egy listát, amit jobb nem vezetni. A nyolcvanas évek végéig elsők voltunk a legtöbb öngyilkosság szomorú statisztikájában. Azóta hátrább csúsztunk, de még mindig a világ első tíz országa között szerepelünk. Egész pontosan a kilencedik helyen, Ukrajna és Srí Lanka között. Évente nagyjából 2500-an vetnek véget az életüknek itthon. Én azt mondom, ne hajtsunk a győzelemre: néha hagyni kell másokat is nyerni.

Szólj hozzá!

Címkék: statisztika lista magyarország öngyilkosság


2012.03.04. 14:50 SzöcsKe

Orbánisztán és az Anonymus

Politikailag az volna a legegyszerűbb, ha ki lehetne nevezni Orbán Viktort Európa Kim Dzsong Iljének - írta vasárnapi számában a Tagesspiegel német liberális újság. A lap Reménytelenség Orbánisztánban címmel publikálta az írását, továbbá szerintük az ellenzék és a tüntetők is nehéz helyzetben vannak. Részben igazuk van, bár nem sajnálom a nem kormánypárti erőket sem, hiszen nézzük csak meg jobban mi történt ma: az Anonymus magyar tagjai átírták az alaptörvényt. Jól irányzott balegyenes a jobboldalnak vagy csak az életre való heckerek újabb mosolyderítése?

Szólj hozzá!

Címkék: it fidesz magyarország németország orbán viktor hacker számítástechnika anonymus tagesspiegel alaptörvény orbánisztán politia


2012.03.04. 13:17 Szepedoktor

Zlatan mondja gól

Zlatan Ibrahimovic ismét hallatott magáról. Jelen esetben nem törte el senki lábát, nem ütött el senkit és nem rúgott tarkón se senkit. Most azt csinálta, amiért fizetik. Gólt lőtt. Nem is egyet, hanem egyszerre hármat. A Palermo ellen érte el első mesterhármasát Milan mezben a svéd csatár. Ki volt már éhezve a sikerre, ugyanis most térhetett vissza az eltiltása után, amit a korábbi pofozkodásáért szabtak ki rá. A zsenialitás és őrültség nagyon közel áll egymáshoz. Ibra ennek a vékony határnak a tökéletes megtestesítője, csak túl sokan sérülnek meg a közelében.

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci olaszország őrült gól zseni zlatan


2012.03.04. 11:20 Mr. Soze

New York, New York

Jason Polan New York-i lakos. Mint ilyen, nem is lehet teljesen normális. Aki a világ egyik legfelkapottabb városában él, előbb-utóbb kitalál valami eszementséget. Polan úgy döntött, hogy egyesével lerajzolja a metropolisz lakóit. 8,2 millió portré elkészítéséről van szó, most tart úgy 17 ezernél. E-mailben értekezik a kiszemeltekkel, majd pár perc alatt megörökíti őket. A The New York Times kiszámította, hogy kilenc éven át ötpercenként kell portrét készítenie, ha véghez akarja vinni tervét. Képzeljük el mi lenne, ha úgy 5 év múlva részegen kitörölné a már lerajzoltak és a még nem lerajzoltak listáját a gépén.

5 komment

Címkék: amerika new york művészet portré rekord jason polan


2012.03.04. 08:54 Szepedoktor

Csavart vs Whisky

Negyvennégyezer fontért (több mint 15 millió forint) kelt el egy üveg 57 éves skót whisky egy londoni árverésen. A Glenfiddich márkájú ital a 110 éves Janet Sheed Roberts tiszteletére került kalapács alá. A matróna Skócia legidősebb embere, a whisky pedig a “vérében” van: nagyapja, William Grant alapította a Glenfiddich szeszfőzdét. Itthon nem, hogy nem élünk ilyen sokáig de ilyen minőségű piát se nagyon iszunk. Csavartat árverezni mégsem olyan nagy presztizsű. Ja, hogy mi az a csavart? Ami a pultra kimegy a poharakból, azt egy ronggyal összegyűjti a pultos és belecsavarja egy pohárba. A legolcsóbb buli záloga.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország alkohol london skócia rekord whisky csavart


2012.03.03. 20:40 SzöcsKe

VV Roma

Balogh Fecó az Indexnek adott interjújában kicsit fals válaszokat adott. Amíg bent volt a Való Világ villájában, úgy érezte, egy roma származású ember nem nyerheti meg a játékot. A végjáték közeledtével már kezdett hinni magában, de két nappal a finálé előtt kiesett. Ezúton szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy rosszul játszott és senki sem diszkriminálta. Molnár Ferenc Caramelt és Oláh Ibolyát is a média nevelte ki, de az élet más területeiről is felsorolhatnék közismert, okos, értelmes cigányokat. Azért vitték valamire, mert jók voltak valamiben, de Fecóka az ilyen gondolkodás miatt nem lesz részese soha a sikeres emberek halmazának.

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország oláh ibolya fecó roma cigány való világ molnár ferenc VV Balogh Ferenc


2012.03.03. 18:50 Mr. Soze

Télre nyár

Alig csengett le a "halálos tél", amikor minden második hír a soha nem látott hidegről szólt, már megjelentek a kibírhatatlanul forró nyár rémképei. Bár még csak március van, állítólag több kutatóintézet is minden idők legmelegebb nyarát jósolja az idei évre, csapadék nélkül. Minden lány tudja, ha az időjárás témája kerül elő egy randevúnál, akkor nem túl szellemes a partner. Én már pontosan ezt érzem a híreknél is.

Szólj hozzá!

Címkék: időjárás meleg hideg előrejelzés kánikula csapadék


2012.03.03. 16:56 SzöcsKe

Kobra a palackban

Egy ismerős pincéjében lettem figyelmes az alkoholba áztatott kobrára. Valószínűleg nem hátul a kertben szedte össze a hüllőt, majd erjesztette össze a párlattal. Már a látványtól is rögtön fűlt rá a méregfogam, meg akartam ízlelni ezt a különlegességet. Sajnos csak ábránd maradt belőle és azt sem tudtam meg, miben pácolódik a kígyó. Lehet, hogy tequila volt az egzotikus országból származó üvegben. Magyarországon is lehetnénk ilyen kreatívak, gyártsunk mi is hasonló kuriózumokat. Áztassunk szalamandrát borba, siklót pálinkába, gőtét sörbe, békát rumba, esetleg gyíkot vodkába. Azonnal hungarikum lenne mind!

Üveges tekintet. A jószág nem mar többé, de aki elfogyasztja tutira becsavarodik.

kobra.jpg

1 komment

Címkék: sör magyarország alkohol pálinka vodka bor hungarikum pocok róka gólya kobra rum


süti beállítások módosítása