Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

2012.02.08. 12:08 Szepedoktor

Biztos?

Nyáron nyaralunk, télen telelünk. Már akinek telik ilyen úri elfoglaltságokra. Érdemes azonban utasbiztosítást kötni akár síelni megyünk, akár a seggünket áztatjuk valamelyik tengerben. Elveszhet a poggyászunk (persze nem a MALÉV keveri el idén nyáron), vagy szembe síelhet egy fenyőfa. Azt azonban csak az apró betűs rész tartalmazza a biztosítás szerződésében, hogy nem fizetnek ezer meg egy, illetve a következő esetekben sem: terrorcselekmény vétlen áldozatának, terhesség 28. hete után, sugárfertőzés esetén, öncsonkításért vagy téli sportverseny edzésének nézőjét ért baleset esetén. Mától nem nézek curling edzéseket. 

Szólj hozzá!

Címkék: sport katasztrófa nyaralás biztosítás malév fenyőfa öncsonkítás


A bejegyzés trackback címe:

https://sorkizart.blog.hu/api/trackback/id/tr694077672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása