Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

2012.06.10. 20:15 SzöcsKe

Kígyó bömös

Tegnap olyat láttam, mint még soha: kígyóbőr felülete volt egy BMW-nek. Letaglózott, mert ilyet még nem tapasztaltam. Fotót nem tudtam készíteni róla, mert gyorsabb volt annál, minthogy nekem pózoljon. A Dumb és Dumberes kocsi jutott eszembe róla, igaz ott sem igazi kutyaszőr alkotta a furgon felületét. Ha belegondolunk egy-két nagyon jó állat préméről mintázhatnánk a verdákat. Mondjuk egy sünnél gondok lennénk.

 dumb-and-dumber-car.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kutya bmw autó sztori sün kígyóbőr


2012.06.10. 16:54 Szepedoktor

Hithetetlen

A vallás, és a hit jelen van mindenki életében. Vagy pozitív, vagy negatív előjellel. A vatikáni balhéktól pedig hangos a világsajtó. Azonban az, hogy miben hiszek és hogyan, az én döntésemnek kell, hogy legyen.

Megdöbbentő látni, hogy milyen módon alakul a katolikus egyház sorsa az elmúlt időszakban. Intrikák és korrupció, kivételezés és hazugságok. Mind olyan dolog, ami merőben ellenkezik a vallás alapjaival. A nyílt utcán inzultálnak vallási vezetőt, amiért a zsidó hitélet első embere volt. Az egyéb, magukat egyháznak nevező, pénzközpontú szuggeráló gyülekezetekről ne is beszéljünk. Ezek felkeltik az ember figyelmét és amikor  egy véletlenül elkapott gyermekeknek szóló tévés vallási műsorból egy pedofil mosolyú, szemöldökét a gyerekek felé emelgető atya vigyorog vissza, akkor betelik a pohár. Már elég régóta a hit és vallás is egyfajta árucikk lett. El kell adni a vasárnapi templomba járás szokását, hogy pénz álljon a parókiához. A vatikáni “balhézás” is csak egy reklámfogás lenne? Ezek fényében az embernek elmegy a kedve mindenféle vallásosditól.

Lehet, hogy én tudom rosszul de Isten háza, a templom, mindig nyitva áll a hívők előtt. A minap be szerettem volna térni egybe. Csak kíváncsiságból, hogy milyen belül és megmondom őszintén, vonzott a hűvös is, mert elég meleg nap volt. A kaput zárva találtam. Mi van akkor, ha én éppen a nagyfőnökkel akartam beszélni a fentiekről? Nincs ügyfélfogadás? 

Szólj hozzá!

Címkék: reklám kultúra vallás isten pap pénz zsidó templom hit vatikán


2012.06.10. 13:50 Mr. Soze

Maláta és komló

Mindig nagyszerű érzés arról olvasni, hogy valamit jól csinálsz. Ismét kimutatta egy kutatás, hogy a sörivás jótékony hatású. Napi két pohár a folyékony kenyérből, és 30 százalékkal csökkentjük a szívinfarktus esélyét. Ha valaki minimum évi 120 alkalommal fogyaszt sört, az érrendszeri betegségek kialakulását is megelőzheti. A cikk utolsó bekezdése valami mértékletességről, vagy miről szólt, de ott már nem nagyon figyeltem: a habot kellett leinnom a korsómról.

Szólj hozzá!

Címkék: sör tudomány betegség alkohol egészség színes szívinfarktus


2012.06.10. 11:15 Mr. Soze

Halálos kezdés

Feltehetőleg meggyilkoltak egy Ukrajnában nyaraló spanyol férfit. A 46 éves úr eltűnését hetekkel ezelőtt jelentette be szállodája, a rendőrség azóta kereste. Most meglett, de csak a holtteste. Három embert gyanúsítanak, őrizetbe vették őket. A spanyol az Európa-bajnokság miatt látogatott az egyik rendező országba, de csapatának meccseit már nem fogja látni. Nem erről kéne az EB-híreknek szólnia.

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci rendőrség ukrajna gyilkosság európa bajnokság


2012.06.10. 08:29 SzöcsKe

Pesti krimi

Nagyon balféknek kell lenni ahhoz, hogy egy rablás után lebukj. Egy budapesti lakásba hatoltak be ismeretlenek, akiket a helyszínelők fogtak el, mivel visszatértek a tett színhelyére. Gyakorlatilag tökéletesen alakult minden, hiszen a zsaruk kimentek és csak annyi dolguk volt, hogy elkapják a pernahajdereket. Alap, hogy nem térünk vissza a tetthelyre, nem? Vagy csak én nézek krimit?

1 komment

Címkék: budapest rendőrség rablás rendőrök színes helyszínelők rablók


2012.06.09. 20:06 Szepedoktor

WC térkép

A hiperaktív hólyag szindróma százezreket érint Magyarországon. Az érintettek akár naponta nyolcszor mehetnek mosdóba, nem ritka, hogy húszpercenként olyan sürgető vizelési ingert éreznek, hogy azonnal toalettet kell találniuk. Az ő életük megkönnyítésére készül most az országos wc térkép. Megmutatja hol lehet a közelben könnyíteni a feszültségen. Én javasolnám egy országos kocsma térkép létrehozását is, és máris többen használnák a wc-s variációt.

1 komment

Címkék: magyar közlekedés térkép magyarország pisi egészségügy wc színes toalett


2012.06.09. 16:40 SzöcsKe

Dj Sehereparazita

Sehi csak ugrál, hogy izguljanak a tilinkók, a klub tulajának meg van pénze. A produkció minősíthetetlen, ezért ezzel a showműsorral nem sokáig fog tündökölni.

Azért tartom parazitának a volt valóságshow szereplőjét, mert rátelepszik a médiára és kiszipolyozza belőle az újabb mellnagyobbításhoz szükséges pénzt, majd eldobja. Vagyis az dobja majd el őt. Azért pedig amit zene/zenélés/zenekeverés/zenekeverés imitáció gyanánt csinál, tragédia. Nem vagyok híve a napi diszkóslágereknek, de van szemem és fülem és megértem: lejáratja a valóban tehetséges lemezlovasokat.

Nem is tudom, hogy javaslom-e a levegőt ütögető Sehi megtekintését. Miért ne. A kedvenc kommentem a videó alól: "megyek megverem a kutyám, ne csak nekem legyen rossz". Milyen igaza van. Én nem is a muzsika-látvány kölcsönhatásától akarom megölni magam, hanem a közönség láttán. A szűz hadsereg az első sorban annyira szuggerálja a Seherezádé dekoltázsát (ami így is majdnem kificcen), hogy majd sztrókot kapnak tőle.

A kolbász-fesztivál magyarázata: a marketing. A hölgy előadását bárminek is nevezzük, legyen bármilyen egyszerű és a végtelenségig primitív a műsor, kell. Kell, mert hasznot hoz. Hozzáértőknél érdeklődtem, nem a magamtól találom ki: ezt bárki meg tudná csinálni, még egy félkezű csimpánz is. Még én is, pedig megvan mind a két karom. Van önkritikám is és ezért nem fogok soha lealacsonyodni erre a szintre. Neki szabad. Neki talán már mindegy.

 Ugrálj, csak ugrálj! Ha ismernek, bármilyen szart lenyomhatsz az emberek torkán.

51 komment · 1 trackback

Címkék: zene dj színes parazita disc jockey seherezádé való világ 5


2012.06.09. 14:11 Mr. Soze

Bieberland

Justin Bieber rekordméretű koncertre készül. Mexikóváros leghíresebb terén, a Zócalón fog fellépni, de még a környező utcákat is lezárják. Bőven 100 ezer ember fölötti tömeget várnak a szervezők, hiszen a kanadai tinisztárt körülvevő hisztéria még nem csillapodott. Sokan a zene megcsúfolásának tartják, amit Bieber csinál, bár ő maga nem érti ezt. Egy valóban jó hazai zenekar, a Fish! soraival tudnék neki válaszolni: "ha nem tudod eldönteni, hogy bírnak vagy utálnak, megmondom: azok bírnak, akik még csak mutálnak".

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb pop mexikóváros justin bieber


2012.06.09. 11:26 Szepedoktor

Őszinte rajongás

Megható levelet kapott a napokban Brandon Jacobs, a San Francisco 49ers futója, aki a februári Super Bowl-siker után elhagyta a Giants csapatát. Egy hatéves kisfiú írt neki. Ő a kedvence és nem szeretné ha elmenne New Yorkból. Minden spórolt pénzét elküldte a sztárnak, hogy maradásra bírja. A gyermeki rajongásnál kevés őszintébb dolog van a világon. 

Ez elég megható gesztus

1 komment

Címkék: sport amerika foci pénz sztár szeretet levél tisztelet igazolás rajongás


2012.06.09. 08:31 Mr. Soze

Önmaga ellensége

Skóciában tettek az egyre súlyosbodó öngyilkossági-hullám ellen, és a Choose Life! program segítségével fodrászokat, kocsmárosokat és kozmetikusokat képeztek ki: az öngyilkosságot fontolgatók felismerését, a jelekben való olvasást tanították nekik. A kezdeményezés abszolút siker, jelentősen javultak a statisztikák. Magyarországon is be akarják vezetni ezt a rendszert, és van is miért: átlagosan 6 ember vet véget a saját életének naponta. Ha a kocsmárosok megtanulják kezelni a helyzetet, az öngyilkosjelöltek többé nem fojtják majd borba a bánatukat.

36 komment · 2 trackback

Címkék: élet magyarország halál tudomány rendőrség öngyilkosság


süti beállítások módosítása