Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Címkék

alkohol (70) állat (29) állatvilág (80) amerika (129) anglia (48) autó (47) baleset (55) bor (15) börtön (23) botrány (43) budapest (32) bulvár (32) bűntett (21) bűnügy (17) celeb (20) cici (20) egészség (42) egészségügy (39) élővilág (20) ember (18) étel (23) f1 (17) felmérés (25) férfi (70) film (44) foci (52) gazdaság (49) halál (27) hideg (16) internet (24) iskola (18) katasztrófa (15) kína (27) kórház (16) közlekedés (28) kultúra (54) kutatás (33) kutya (31) lopás (33) magyar (79) magyarország (185) Magyarország (23) média (37) németország (18) (79) oktatás (27) olimpia (16) orvos (15) pénz (94) pia (19) politika (112) reklám (15) rekord (37) rendőr (15) rendőrség (75) sör (15) sport (131) szesz (27) szex (40) színes (157) sztár (28) sztori (26) televízió (17) törvény (16) tudomány (117) víz (16) zene (32) Címkefelhő

2012.04.01. 21:06 Szepedoktor

Énekes gatya

Egy okos malajziai férfi a nadrágjában próbált átcsempészni a határon 24 darab szerencsétlen madarat. A szingapúri repülőtéren bukott le az illető. Sajnos 7 madár nem bírta a dobozban utazást, vagy a szagot a nadrágban. Két teljes hét börtönt kapott a csempész és némi pénzbírságot. Már sok helyen olvashatjuk vagy hallhatjuk, hogy az állatokkal kegyetlenül bánó emberek büntetése az kellene, hogy legyen, amit ők tettek a jószágokkal. Én megutaztatnám a madaras fickót. 

Szólj hozzá!

Címkék: hülye állatvilág madár nadrág csempész maláj


2012.04.01. 19:26 Mr. Soze

Tengerre fel!

Horgászni általában a kikapcsolódás miatt megy az ember. Kiül a partra, nézi a vizet, eltöpreng a töprengeni valókon, aztán, ha szerencséje van, hallal megy haza. Ennél jóval izgalmasabbra sikeredett 450 lékhorgász kiruccanása: Szahalin szigetének déli részén lógatták a vízbe a botokat, de a hatalmas jégtábla, amin álltak, leszakadt, és a nyílt tenger felé kezdett sodródni. Szerencsére sikerült mindenkit kimenteni. Vajon elhiszik majd ezt nekik otthon, vagy csak legyintenek: na, már megint kezdi...

Szólj hozzá!

Címkék: baleset tenger horgászat mentőakció jégtábla szahalin


2012.04.01. 17:20 SzöcsKe

Schmitt-giotin

Ha Magyarországot egy nukleáris katasztrófa, egy cunami vagy egy tornádó érné, csak egy ember maradna talpon: Schmitt Pál. Gyakorlatilag miatta távozik pozíciójából Tulassay Tivadar, a Semmelweis Egyetem rektora. A kormánypárt beton-stratégiája újabb embert szilárdított meg. Az egyetem első embere egyébként azzal indokolta lemondását, hogy szerinte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium elvesztette benne a bizalmát. A helyében nem aggódnék pár bábu miatt, hiszen az államfőben egy ország csalódott.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: oktatás politika fidesz botrány plágium rektor lemondás Schmitt Pál Semmelweis Egyetem Tulassay Tivadar


2012.04.01. 15:15 SzöcsKe

Életünk színei

Rajtuk járunk, végigsúrolja felületüket cipőnk talpa, ők a street artok. Kedvesen megszólítanak bennünket, megszínesítik a mindennapokat és jó kedvet hoznak az unalmas, mogorva fejjel munkába igyekvő robotok szürke életébe. Megkockáztatom, hogy többségünk észre se veszi őket, pedig annyira kreatívan cseppennek be a keserves létünkbe, akár csatornából kiömlő halakkal teli képen. Szimbolikusan olyat láttatnak velünk, amit talán sosem vennénk észre.

Szokatlan színek. Ahelyett, hogy átmész rajta, állj meg és gyönyörködj!

streetart.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: élet utca kultúra képzőművészet street art művészet


2012.04.01. 13:29 Mr. Soze

Őrült diéta

Hollywoodban is vannak elhivatott emberek, akik bármit megtennének azért, hogy hitelesebbek legyenek a vásznon. Christian Bale, a "nagy átváltozó", képes akár 30 kilót is leadni vagy fölszedni egy-egy szerepért, most pedig a női front erősített be. Anne Hathaway úgy döntött, napi két almán és egy protein shaken fog élni a Nyomorultak forgatása alatt, hogy minél inkább szemléltetni tudja a filmre vitt karaktere, Fantine haláltusáját. Csak ne az legyen a vége, hogy a színésznő haláltusáját kelljen végignézni.

Szólj hozzá!

Címkék: alma film sztár fogyókúra diéta hollywood hathaway


2012.04.01. 11:10 SzöcsKe

Tojásozás

Három éven át húzódott egy Kinder-tojás ellopásának az ügye Olaszországban. Ugyan ejtették a vádat a most már 21 éves férfi ellen, de nem tudni, mennyi pénzt és papírmunkát emésztett fel a több esztendős eljárás. Jellemző, hogy 220 forintnak megfelelő összegen hepciáskodnak a hivatalos és a civil emberek. Persze azt nem is látják, hogy vasvillával hányva veszik el a pénzüket. Ez az igazi meglepetés, nem a Kinder-tojás.

Szólj hozzá!

Címkék: lopás tojás igazságszolgáltatás vád büntetőeljárás törvénykezés Olaszország Kinder tojás


2012.04.01. 09:16 Szepedoktor

Győzi parasztkodik

Mindenki Győzikéje 13 hosszú év bohóckodás után elhagyja a szórakoztató ipart. Földműves lesz. Szüleivel vállvetve együtt fog dolgozni. Nincs több botrány, koporsó, dicsak Buksi, show és perek. Szarvasmarhák és disznók lesznek a mindennapok hősei a Gáspár családnál. Győző új emberként szeretné élni az életét. Hiszem, ha látom. Ugyanakkor nem értem, hogy eddig ez miért nem jutott eszébe. Annyira kézenfekvő ez a parasztkodás.

Szólj hozzá!

Címkék: média győzike gazdaság bulvár magyarország botrány állatvilág paraszt


2012.03.31. 21:14 Mr. Soze

Gasztro kaland

Sajnos, mint tudjuk, az alkohol néha csúnya dolgokra veszi rá az embert. Az egyik ismerősöm igencsak illuminált állapotban tántorgott a pulthoz egy egyetemista buliban. A szervezők meglepetésgulyással vártak mindenkit, ebből kért egy adagot. Mikor a pultos egy kicsit mellészedett, és az asztalra ömlött az étel, cimborám felszedegette, és megette. A srác szörnyülködve szólt rá: " Jézusom, tiszta kosz a pult". Főhősünk megállt az étkezésben, végigmérte a támadóját, majd válaszolt: "Még mindig szívesebben eszek a pultról, mint a te mocskos kezeidből". A vendéglátás kemény szakma.

Szólj hozzá!

Címkék: alkohol buli egyetem baleset étel részeg bunkó főiskola


2012.03.31. 19:09 SzöcsKe

Zabi Erzsi

Georgia Campdell azt állítja hamarosan megjelenő könyvében, hogy a néhány évvel ezelőtt elhunyt I. Erzsébet angol királynőt egy francia szakácsnő hozta világra. Állítólag már nem tudta volna megszülni őt az édesanyja, ezért volt szükség a pótmamára. Sokak ellenszenvét kiváltotta az előzetes: súlyos hazugságokkal és vádakkal illetik a kötet szerzőjét. Kiváló pr munkát végeznek a szakemberek az iromány népszerűsítésének érdekében: mindenki erről fog beszélni napokig, hetekig, hónapokig.

Szólj hozzá!

Címkék: marketing pr könyv kultúra királynő Anglia Franciaország Nagy Britannia I Erzsébet II Erzsébet


2012.03.31. 17:34 Mr. Soze

Bankóvilla

Pontosan 1,4 milliárd euróból épített házat egy állástalan művész Írországban. Mielőtt a magyar festők, zenészek és szobrászok szednék a sátorfájukat, és a szigetre menekülnének, tegyük hozzá: az épületet forgalomból kivont bankókból húzta fel Frank Buckley, úgy, hogy téglákká préselte az elértéktelenedett papírfecniket. Szó szerint vette a híres mondást: A pénz csak egy eszköz.

Szólj hozzá!

Címkék: euró pénz művészet dublin szobor írország


süti beállítások módosítása