Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Címkék

alkohol (70) állat (29) állatvilág (80) amerika (129) anglia (48) autó (47) baleset (55) bor (15) börtön (23) botrány (43) budapest (32) bulvár (32) bűntett (21) bűnügy (17) celeb (20) cici (20) egészség (42) egészségügy (39) élővilág (20) ember (18) étel (23) f1 (17) felmérés (25) férfi (70) film (44) foci (52) gazdaság (49) halál (27) hideg (16) internet (24) iskola (18) katasztrófa (15) kína (27) kórház (16) közlekedés (28) kultúra (54) kutatás (33) kutya (31) lopás (33) magyar (79) magyarország (185) Magyarország (23) média (37) németország (18) (79) oktatás (27) olimpia (16) orvos (15) pénz (94) pia (19) politika (112) reklám (15) rekord (37) rendőr (15) rendőrség (75) sör (15) sport (131) szesz (27) szex (40) színes (157) sztár (28) sztori (26) televízió (17) törvény (16) tudomány (117) víz (16) zene (32) Címkefelhő

2012.05.13. 20:06 Szepedoktor

Kupa támadás

Alighogy pénteken Lengyelországból a társrendező Ukrajnába szállították a labdarúgó Európa-bajnokság kupáját, szombaton máris kétszer támadtak rá a trófeára. Először el akarták rabolni, másodjára pedig egy feminista mozgalom tagja próbált benne kárt tenni. Nem megy rendben szinte semmi az Eb kapcsán. Lesznek még itt komoly gondok.

Cickós rendbontó

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci kupa ukrán lengyelország


2012.05.13. 18:27 Mr. Soze

Boldog Születésnapot

Ma ünnepli hetvenedik születésnapját Schmitt Pál, kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívónk. A hvg.hu megjegyezte, hogy az MTI rövid megemlékező cikkében nem említik meg a két évig tartó köztársasági elnökséget, valamint semmit sem szólnak a szülinapos politikai pályájáról. Én kifejezetten örülök a kihagyott részleteknek, így legalább rávilágít a cikk arra, hogy miért is kell felnéznünk erre a sportolóra. A korcsok már így is szétmarcangolták, vágjon a saját húsába az, aki még vért akar látni.

Szólj hozzá!

Címkék: politika születésnap sport olimpia vívás schmitt pál


2012.05.13. 16:10 Szepedoktor

Zolipóz

Nehéz egy riporter élete. Főleg akkor ha a világ eseményeinek olyan szegmense tölti ki a mindennapjait, ami rengeteg utazással jár. Szujó Zoltán egy ilyen nehéz sorsú utazó riporter. Az F1 minden futamán jelen van, és kora reggeltől késő estig azon dolgozik, hogy a rajongók mindent tudjanak az aktuális futamról. Ezt a minap meg is mutatta nekünk. Egy spanyol toalettből jelentkezett. A póz tinilányos és a piszoár elég rusnya a háttérben.

A lényegen a kép nem változtat. Szeretünk Zoli 

 

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó sport magyar férfi f1 wc tini


2012.05.13. 14:13 Mr. Soze

Kiskapu nyílik

Már jövő héten megszavazhatják a telefonadót, amit július 1-től kíván bevezetni a kormány, augusztustól pedig ténylegesen szedné is. A tervezet alapján minden megkezdett perc 2 forint plusz adót kapna, csakúgy, mint az SMS és MMS. A kellemetlen az, hogy számos külföldi díjcsomag olcsóbb telefonálást biztosít majd a roaming díjak uniós csökkentése miatt. A spórolni szerető - hiszen miért ne szeretnénk - magyarokat figyelembe véve könnyen lehet hát, hogy a kormány megint seggre esik.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: telefon politika magyarország kormány díj adó rendelet telefonadó


2012.05.13. 12:00 SzöcsKe

Az utolsó dumaparti

Véget ér a Heti Hetes. A Blikk információi és a műsor szerkesztője szerint is a jövőheti 500. adás lesz a széria befejező epizódja. A témától függetlenül híreket megbeszélő hatos és a műsorvezető a nézőkkel együtt már sok mindent átélt, mégis a költségek csökkentésével indokolják a döntést. Valakinek vagy nagyon hiányozni fog, vagy valaki nagyon örül, hogy a hetes lehúzza a rolót. A fanatikusok biztos csüggedtek lesznek, de nem lesz más választásuk, el kell engedniük őket.

Szólj hozzá!

Címkék: tévé televízió talk show adás megszűnés Blikk RTL Klub Heti Hetes


2012.05.13. 10:15 Szepedoktor

Ősmaci

A medvefélékhez tartozó ismeretlen faj fosszíliáit fedezték fel spanyol paleontológusok. Az óriáspandák "unokatestvéreinek" tartott állatok a mai Zaragoza tartományban éltek tizenegymillió évvel ezelőtt. Szenzációs dolog. Nekem csak egy bajom van ezzel a felfedezéssel. A fenti információt egy darab fognyomból okoskodták ki a tudósok. Hiteles?

Szólj hozzá!

Címkék: lelet spanyol medve állatvilág fog ős fosszília


2012.05.13. 08:18 SzöcsKe

Anti orzságimázs

Egy április végi ENSZ-jelentés a következőket tartalmazza: bántalmazzák a menedékkérőket Magyarországon. Az illetékesek tagadják a vádakat és szerintük semmivel sem szigorúbb az illegális bevándorlókat fogva tartó intézmény, mint a világ többi hasonló helyén. A negatív reklám csak nem befolyásolja az turistákat, hiszen ők nem börtönbe jönnek, hanem nyaralni, de még a nyár kezdete előtt tenni kéne a magyar vendégszeretet hirdetésének ügyében!

Szólj hozzá!

Címkék: politika turizmus börtön vendéglátás Magyarország ENSZ menedékkérő illegális bevándorló


2012.05.12. 20:19 Mr. Soze

Jég veled

Képzeld el, hogy csodálatos kiránduláson vagy Chilében, Izlandon vagy a Himaláján, felvered a sátradat egy hatalmas, 200 millió liter vizet tartalmazó tó mellett, aztán reggel arra ébredsz, hogy a víz helyén csak egy üres medence tátong. Patagóniában pontosan ez történt nemrég, idén már másodjára: órák alatt elfolyt az egész Cachet 2 tó. Az oka a globális felmelegedés miatt elvékonyodott jégfal áttörése, amely normál esetben természetes duzzasztóként szolgált. Nem egyedi jelenség, de mostanában egyre gyakrabban megesik. Elérjük vajon azt, hogy a víz fel sem tud majd gyűlni?

Szólj hozzá!

Címkék: chile természet globális felmelegedés víz patagónia


2012.05.12. 18:15 Mr. Soze

Merülésbiztos

Anthony Mutua, egy 24 éves kenyai fiatalember kifejlesztett egy igazán hasznosnak tűnő, ultravékony kristályokból álló chipet, ami a cipőnkbe helyezve tölti majd a telefonunkat. A mozgásunkat felhasználva, kábel segítségével juttatja a készülékünkbe az energiát az okos találmány, így napjaink high-tech, gyorsan merülő telefonjai akár éjjel nappal töltődhetnek. Persze ehhez sétálnunk kell. Az még megy?

Szólj hozzá!

Címkék: telefon technika újdonság töltő találmány szabadalom elektronika kenya


2012.05.12. 16:20 Mr. Soze

Jön a farkas

13-szor próbálta riasztani a mentőket egy 7 éves kisfiú Ukrajnában. A srác ruhateregetés közben megcsúszott és kizuhant az ablakon, az üveg pedig levágta az egyik kezét. Kétségbeesetten próbálta a telefonban magyarázni a helyzetet, de a diszpécser gyerekes viccnek találta az egészet. Anyja akadt rá végül az ájult fiúra, a kezét már nem tudták megmenteni. Az ukrán mentősök szóvivője azzal indokolt, hogy sokan tréfálkoznak minden nap. Nem hiszem, hogy ez elfogadható magyarázat lenne. A juhásznak is odalett az összes báránya.

Szólj hozzá!

Címkék: telefon ukrajna baleset mentő amputáció végtag


süti beállítások módosítása