Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Címkék

alkohol (70) állat (29) állatvilág (80) amerika (129) anglia (48) autó (47) baleset (55) bor (15) börtön (23) botrány (43) budapest (32) bulvár (32) bűntett (21) bűnügy (17) celeb (20) cici (20) egészség (42) egészségügy (39) élővilág (20) ember (18) étel (23) f1 (17) felmérés (25) férfi (70) film (44) foci (52) gazdaság (49) halál (27) hideg (16) internet (24) iskola (18) katasztrófa (15) kína (27) kórház (16) közlekedés (28) kultúra (54) kutatás (33) kutya (31) lopás (33) magyar (79) magyarország (185) Magyarország (23) média (37) németország (18) (79) oktatás (27) olimpia (16) orvos (15) pénz (94) pia (19) politika (112) reklám (15) rekord (37) rendőr (15) rendőrség (75) sör (15) sport (131) szesz (27) szex (40) színes (157) sztár (28) sztori (26) televízió (17) törvény (16) tudomány (117) víz (16) zene (32) Címkefelhő

2012.07.08. 20:09 Mr. Soze

Értem én

Mindnyájunk kedvenc közösségi oldalán, a Facebookon elvileg a reklámok egy bizonyos része "személyre szabott", tehát akkor jelenik meg, ha a témában érdekeltek vagyunk. Kulcsszavak és látogatott oldalak alapján mérhetik be ezeket az adatokat. Nekem a mai felhozatal egy sörgyár, egy rövidital promóció és egy alkoholizmusra szakosodott szervezet hirdetése. Ezt most vegyem célzásnak?

Szólj hozzá!

Címkék: hirdetés reklám internet sör alkohol facebook színes


2012.07.08. 17:24 SzöcsKe

U.i.: Ne küldj több levelet!

Konzultálgatunk, konzultálgatunk? Csak akkor küldjenek a politikusok még egy levelet, ha valóban kíváncsiak a válaszokra, nem pedig az önkényüket álcázzák színes levelekkel.

Egyre inkább úgy tűnik az előzetes információk alapján, hogy a nemzeti konzultáció sikertelen lesz. Több, mint nyolc millió embernek postáztak kérdőívet. Gazdasági kérdésekben kérik ki az emberek véleményét, de mivel eddig valamivel több, mint 300 ezer ember vette fel a párbeszéd fonalát a kormánnyal, a kudarc borítékolható. Az előző dialógusban még magam is részt vettem, azonban idén már én sem bontottam ki a borítékot.

Talán azért nem nyitottam ki én sem a levelet, mert úgy vagyok vele, hogy minek. Miért feccöljek energiát felesleges válaszadásra, miközben pontosan tudom, hogy semmit sem ér a szavam. Nem csak az enyém. A Tiéd sem. Álkonzultáción pedig nem veszek részt. Hozzám hasonló hitehagyottakból egyre több van. Vélhetően az ő papírkájuk is a kukában landol. Ettől függetlenül őszintén állítom, hogy a kezdeményezés jó. Megérné a pénzt is, hiszen a nép döntésével a demokrácia is megcsillan. Vajon akkor miért nem ér semmit a szavam?

Magyarország úgy véli, hogy nincs szüksége arra, hogy kérdezgessék feleslegesen. Mindegy, hogy Fidesz, MSZP, Jobbik, DK vagy LMP, egyik se jobb a másiknál. Vagy őszinte kérdést tesznek fel nekünk és valóban érezhetjük az előnyeit, vagy pedig az történik, ami most. Egy emberként kérjük a politikusokat: kérjük, ne zaklassanak bennünket feleslegesen.

91 komment · 2 trackback

Címkék: politika gazdaság párbeszéd kérdőív nemzeti konzultáció Fidesz


2012.07.08. 14:14 Szepedoktor

Csend

Bezárult két békéscsabai sírkert kapuja a járművel behajtani szándékozók előtt. Gyalog kell meglátogatniuk elhunyt szeretteiket a helyieknek. Közfelháborodást keltett az intézkedés, amit nem igazán értek, ugyanis egy temető csendes és kegyelettel teli hely kell, hogy legyen. Nem való egy sírkertbe se autó, se kutya, csak a csendes gyász.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya gyász autó színes temető csend gyalog


2012.07.08. 11:07 Mr. Soze

Super Mario

Mario Balotelli nevével sokat találkozhattunk az Európa-bajnokság ideje alatt. Hol a cipőfűzőjét nem tudta egyedül bekötni, hol pazar játékkal két gólt lőtt az aranyesélyes németek hálójába. Most az exbarátnője miatt tűnt fel ismét: a hölgy várandós, a gyerek apjának pedig Mariot tartja. Ha így van, akkor mégis az alig húszéves csatár lett az EB gólkirálya: három helyett négyszer talált be.

Szólj hozzá!

Címkék: sport olasz foci szex terhesség eb balotelli


2012.07.08. 08:08 Szepedoktor

68

Újra megrendezték a hot dog evő versenyt amerikában, ahol idén is a tavalyi győztes nyert. Még belegondolni is fáj, milyen lehet megenni 68 darab hot dogot 10 perc alatt! Ráadásul nem kis fölénnyel nyert Joey, ugyanis 16 darabbal több hot dogot evett meg, mint a második helyezett. Ekkora pazarlást, mint ezek az evő versenyek, még életemben nem láttam. Tuti nem számolták ki, hogy hány hajléktalant etethettek volna meg a felzabált kajával.

Szólj hozzá!

Címkék: amerika kaja verseny étel hajléktalan színes gyomor pazarlás


2012.07.07. 19:40 SzöcsKe

Pojáca pózerek

Hadd gratuláljak annak a szervezőnek, aki kitalálta a Fotózd magad a tükör előtt című fotópályázatot. Ezek a semmire kellő pózerek hivatalosan is pozitív visszajelzést kaptak arról, hogy szánalmas és gyerekes ez a tevékenység. Még ajándékot is nyerhetnek. Ismét csak méltatni tudom az ötletgazdát, aki rájött arra, hogy az ezrek által követett dicstelen hagyományból és béna divatból hogyan lehet pénzt csinálni.

Harcosok pillanatképe. Felajánlom, hogy bármikor lefotózom őket, csak ezt ne csinálják.

nők.png

Szólj hozzá!

Címkék: fotó verseny tükör sztori fénykép önfotó


2012.07.07. 16:53 Szepedoktor

Charlie mánia

Egy tökéletesen felépített kampány az élete Charlie Sheennek, vagy ő a világ legszerencsésebb hedonista lókötője? Ezt talán soha nem tudjuk meg.

Többen foglalkoznak már vele, hogy az elmúlt időszak nagy kampányai és balhéi csak egy megtervezett promóció részletei, vagy az élet ismét kitett magáért, és olyan forgatókönyvet írt, amit bármelyik híres producer megirigyelne. Túl sok az összeesküvésre utaló jel Sheen életében. Az nem lehet véletlen, hogy éppen ott járt egy tucat fotós minden balhéjánál. Lehet ennyire előre gondolkodni és manipulálni az egész közönséget? Kurvázunk, drogozunk és balhézunk egy pár hónapig, majd aláírunk egy szerződést, ami arról szól, hogy ezekről a balhékról készül egy sorozat, ahol ismét a saját nevünkön szerepelhetünk. Ez az ő élete. Annyi biztos, hogy nagy sikere volt, van és lesz.

Elgondolkodtam rajta, hogy talán itthon is vannak ilyen próbálkozások. Előre megtervezett életek, ahol minden fingást a megfelelő felhajtással kell kinyomni, hogy aztán később el lehessen adni a szagát is. Vajon hány ember munkája állhat egy ilyen kampány mögött? Megéri agyalni és számolgatni egy balhé költségeit és következményeit? Nem tudom. Az biztos, hogy a Győzike-féle bábukat nem éri meg így mozgatni. Nem fogják fel miről van szó. Részemről csak így tovább Charlie.

Szólj hozzá!

Címkék: tv film mozi drog botrány színes kurva balhé Sheen Győzike


2012.07.07. 14:11 Szepedoktor

Éretlen

Tévedésből lett öngyilkos egy 19 éves diák Svájcban, mert ugyan átment az érettségin, ám számítógépes hiba folytán nem került fel a sikeresen vizsgázók listájára.  A fiúval madarat lehetett volna fogatni örömében, amikor kilépett lausanne-i iskolájának vizsgaterméből, merthogy sikerültek vizsgái. Otthon viszont végletesen elkeseredett, amikor iskolája honlapján hiába kereste nevét a leérettségizett diákok között, ezért felakasztotta magát. Aki nem tudja az életben az ilyen kudarcokat feldolgozni, az nem érett. Nem mondom nekem is tele volt a gatya anno, de ha buktam volna nem a kötél után nyúlok.

Szólj hozzá!

Címkék: internet család lista halál suli színes érettségi fiú


2012.07.07. 11:15 Mr. Soze

Vissza a feladóhoz

Jövő év január 1-től lép hatályba az új Btk., melynek egyik módosítása a rossz minőségű, vagy egészségre ártalmas élelmiszerek forgalomba helyezőit bünteti majd. Akár több éves börtönbüntetést is kockáztathatnak azok, akik a polcokra helyezik a hamis minőségtanúsítványú ennivalót. Ha zárkába mennek, legalább megtudják majd, milyen érzés silány kaján élni.

Szólj hozzá!

Címkék: börtön egészség btk élelmiszer törvénymódosítás


2012.07.07. 08:07 Szepedoktor

Plastic family

A családi hagyománnyal szakítva elutasítja melleinek plasztikai nagyobbítását egy 14 éves lány Nagy-Britanniában. Britney Marshall ezzel igencsak kilóg a sorból, mivel mind 53 éves anyja, mind pedig 4 nővére – 30, 27, 26 és 21 esztendősek – átestek mellnagyobbító operáción. Ő csak okos szeretne lenni elmondása szerint. Ennyi műanyag között képes volt egy maréknyi értelemmel megáldott kislány felnőni és értelmes célokat kitűzni maga elé? A plasztik világ csodája.

Mű mami és mű tesók

no_mellnagyobbitas.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: család anya lány plasztika csöcs mell figyelem színes sebészet nővér okkos


süti beállítások módosítása