Szeretne nálunk hirdetni? Semmilyen formában nem akadályozzuk meg, küldjön egy e-mailt a sorkizart@gmail.com címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Partnereink

presztizs_lapfej.jpg

alfa_logo.jpg

Csillag_logo.jpg

2012.02.05. 21:30 SzöcsKe

A múmia bukása

Medveczky Ilona tánc közben elfikált a Story díjátadó gáláján, ezzel fontos hír lett az egyik híradóban. Azt olvastam egy híres, politikai kommunikációval foglalkozó szakember írásában, hogy amikor a politikusok beszédet tartanak, akkor szinte mindegy mit mondanak, de ha a pulpitusról lefelé jövet valamelyik elesik, akkor biztosan abból lesz a vezető hír az esti híradásokban. A művésznő tehát vagy olvasta ezt a teóriát és egy zseni, vagy csak egy szerencsétlen bohóc múmiajelmezben.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár híradó hír medveczky ilona bukás politikai kommunikáció esés múmia


2012.02.05. 19:59 Mr. Soze

Súlyos problémák

A John Hopkins Egyetem közegészségügyi szakértői szerint köze van a háziorvosunk tömegének ahhoz, hogy túlsúlyosnak minősít-e bennünket. A még folyamatban lévő kutatás már most kimutatta, hogy a normális testtömegindexszel rendelkező dokik hajlamosabbak szigorúbban bánni az elhízott betegekkel, hamarabb írnak fel fogyókúrát, vagy azt segítő készítményeket. Ellenben, ha maga az orvos is "nehéz" helyzetben van, sokszor szemet huny a beteg problémája felett. Gondolom nem akar vizet prédikálni, miközben bort iszik.

Szólj hozzá!

Címkék: amerika egyetem fogyókúra tanulmány túlsúly


2012.02.05. 17:53 SzöcsKe

Zsidó Indiana Jones

Egy titkos térképpel felkutatott ódon kincs nem csak a gyerekek álma. Emiatt jártak pórul azok, akik a zsidó Indiana Jones által kínált ereklyékből vásároltak. Az ötvenéves rabbi különleges kalandok árán megszerzett régi vallási kincseket kínált a vevőknek. Az ipsét hazugságai miatt elkapták és jelenleg az ítéletre vár, ami akár 40 év börtön is lehet. De ez mind semmi ahhoz képest, amit majd az ő istenétől kap, amiért szent tárgyait hamisította.

Szólj hozzá!

Címkék: zsidó kincs indiana jones rabbi ereklye


2012.02.05. 14:43 SzöcsKe

Super vs. Bówli

Néhány óra múlva kezdetét veszi az év legnagyobb médiaeseménye, az amerikai futball bajnokság döntője, a Super Bowl. Reklám szempontból a legdrágább műsoridő, hiszen fél percért 3,5 millió dollárt kérnek. Marketinges szempontból folyton innovatív ötletekkel kísérleteznek, idén a közösségi médiával kombinálják a programot. PR szempontból kiváló hírérték a fellépőknek, szponzoroknak, de mindenkinek, aki csak 1 kilométeres körzetben lesz. Bulvár szempontból botrányra éhes riporterek várják majd az élő műsorral járó bakikat. Tehát fergeteges médiabuli várható az éjjel. Ja és a megszámlálhatatlan attrakciók között még sport is lesz!

Szólj hozzá!

Címkék: média marketing pr reklám sport super bowl nfl amerikai futball


2012.02.05. 12:05 Mr. Soze

Az a bizonyos...

Minél nagyobb, annál jobb. Húsz centi fölött már igazán ígéretes. Imádják a lányok, csak ránéznek, és máris a teljes izgalom lesz úrrá rajtuk. De imádják a fiúk is, főleg reggelenként, ébredés után, amikor még őket is meglepi a mérete. Egy-egy idősebb néni még most is pajkos mosollyal gondol arra az időre, amikor játszadozott vele. A bácsik meg csóválják a fejüket. Bizony, legénykorukban nekik is volt ekkora. Egyedül talán csak az útkarbantartók utálják, hiszen vakulásig dolgozhatnak, mire valamelyest letakarítják...

Szólj hozzá!

Címkék: lány öröm méret bácsi fiú néni izgalom


2012.02.05. 09:50 SzöcsKe

Filmtámogatásokk

Van már nekünk néhány hónapja Magyar Nemzeti Filmalapunk. Tegnap óta pedig van egy Magyar Filmművészek Szövetségének alapja is. Előbbi kormányzati és szerintük korrektül döntenek a kifizetésekről, utóbbi civil szerveződés és szerintük majd ők bírálnak igazságosan. A filmes ki-ki meccs legnagyobb nyertesei azok a pénztelen gyártók lehetnek, akik számára végre több forrás is a rendelkezésére áll néhány jó magyar filmek megvalósításához. Végre, végre, végre.

Szólj hozzá!

Címkék: film magyar magyarország pénz magyar nemzeti filmalap magyar filmművészek szövetsége


2012.02.04. 21:00 Mr. Soze

Kacsacsőr

Már négy F1-es istálló is bemutatta az idei autóját. A Mclaren kivételével mindenki lépcsősre alakította át a kasztni elejét az új szabályok miatt. Az FIA ugyanis az eddigi 625-ről 550 milliméterre csökkentette az autók maximális orrmagasságát, biztonsági okokból. A mérnökök viszont a levegőáramlás miatt szeretnék azt magasan tartani. Így maradt a kacsacsőrös megoldás. Nem is olyan csúnya, mint elsőre tűnik. Vicceltem, borzalmas.

Szólj hozzá!

Címkék: sport f1 forma1 szabálymódosítás


2012.02.04. 19:32 SzöcsKe

Magyar Mozdulatlan Zrt.

A MÁV Start Zrt. ma egész nap 20, 30 és még ki tudja hány perc késéssel szállította az utasokat. Ezt már megszoktuk. Lassan abba is beletörődünk, hogy nincs normális magyar tömegközlekedés. Se vonaton, mert késik. Se buszon, mert drága. Se autóban, mert rosszak az utak és az egekben a benzin ára. Se levegőben, mert nincs mivel. Egy közös minden cégben: egyikkel se jutunk sehova.

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország máv volán tömegközlekedés malév


2012.02.04. 17:40 Mr. Soze

Tartós

Hans Feldmeier 1948-ban kapott egy doboz disznózsír konzervet. Diák volt még ekkor, Rostockban tanult, és az Amerikából érkező segélycsomag részeként tett szert az ételre. Azóta eltelt 64 év, a konzerv meg a polcon porosodott. Hans úr nem szerette, de nem volt szíve kidobni sem. Aztán most gondolt egyet és bevizsgáltatta, hogy vajon ehető-e még. Kiderült, hogy bár minőségéből veszített, emberi fogyasztásra a mai napig alkalmas a készítmény. Nem tudom, hogy ennek örülök-e.

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány étel minőség konzerv disznózsír


2012.02.04. 16:10 SzöcsKe

Katasztrófa: Titanic 3D

Olyannyira óriási érdeklődés övezi az 1997-es Titanic három dimenziós változatát, hogy az internetes jegyvásárláshoz használt szerverek nem bírták a túlterhelést. 100 éves évfordulóhoz érkezett a katasztrófa és természetesen a február 14-én, a kötelező szerelem napján mutatják be a blockbuster felújított verzióját. Eljutottunk oda, hogy a csokigyártók és a virágárusok pénzkizsigerelő, Valentin napi köntösbe bújtatott hadjárathoz csatlakoznak a mozisok is. Megnyugtató hír: Magyarországon nem vetítik a filmet.

Szólj hozzá!

Címkék: internet mozi katasztrófa magyarország titanic 3d valentin nap


süti beállítások módosítása